Sivut

5.8.2020

MUUTOKSIA SUUNNITELMIIN

Mulla oli maanantaina silmälääkärissä kontrolli. Silmän tulehdus oli parantunut ja silmätipat lopetetaan asteittain. Tällä viikolla menee 4xpäivä ja ensi viikolla 2xpäivä. Sen jälkeen voi lopettaa. Kun ei pystytty sanomaan varmaksi, että oliko tulehdus ensin oireeton vai ei, niin ei tule jatkokontrollia, mutta jos silmät alkaa uudestaan oireilla, niin voin olla suoraan yhteydessä silmäpoliin. Tämä oli oikein järkevä ratkaisu, koska terveyskeskuksesta ei ole ollut apua. Pääsen tarvittaessa suoraan silmäpolille.
Viime postauksessa mainitsin, että olisi ollut viimeinen lomaviikko, josta olin innoissani, mutta mitään ei kannata sanoa ääneen tai kirjoittaa, koska eilen sain tietää, että työt jälleen siirtyy. Niin monimutkainen kuvio, että alkaa hermo jo mennä ... saa nähdä, miten tässä vielä käy. Sanoin kyllä etten enää jaksa tätä säätöä, joten voidaan alkaa miettiä muita työkuvioita ja unohtaa tämä asia. Kerkesin vain taas yhden (viimeisen) ratsastuatunnin Okeroisista perua, kun oletin että työt alkaa ja aloittaisin viikon rauhallisesti ilman monia ratsastuatunteja. No täytyy varata tunti jollekin päivää uudestaan.
Lauantaina 1.8. pääsin pitkän tauon jälkeen Vikkanilla ratsastamaan, kun tamma palasi mammalomalta. Se oli oikein kiva yllätys, mihin en ollut varautunut. Tuolla tunnilla korhjailtiin istuntaa.

Maanantaina puolestaan sain tunnille Kuutin. Väistätettiin takaosaa, taivutettiin ympyrällä harjoitusravissa, tehtiin pysähdyksiä keskihalkaisijalle sekä otettiin siinä myös laukannostoja. Kuutti on tosi herkkä istunnalle  ratsastaa. Ja sehän on vain kiva. Tunti sujui ihan kivasti.
Tässä vähän kuvia maanantain ratsastuatunnilta. Video tunnista löytyy tuosta linkistä. Käy sekin katsomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.