Sivut

18.10.2020

PALJON KUVIA JA VIDEO

Veksi on ihana, niin kaunis tai komea kun ruunasta kyse.


Kuutti taas on söpö pieni ponipallero. Eilen karkasi pihatöitä syömään vihreää. Vietiin poni sitten talliin kun tuli tunnille.


Verna on Superskaunis tukkakuningatar.


Lauantaina, eli eilen menin pitkästä aikaa tunnilla Viivillä. Viivi oli aika reipas ja energinen. Mentiin ilman jalustimia. Mikä sopi mulle oikein hyvin murtuneen varpaan takia.
Aloitettiin tulemalla L-päädystä pituuahalkisille ensin oikeaan ja sitten vasempaan. Väistöt sujui aika kivasti. Kerran Viivillä meni hermo kun jouduin pidättelemään sitä, kun ei meinannut kuunnella. Lähti sitten peruuttamaan. Pyytäessäni eteen, lähti Viivi laukalle ylös. Siinä vaiheessa aloitin koko väestöt uudestaan, palaten  L-päätyyn. Sen välikohtauksen jälkeen saatiin taas onnistuneet väistöt.
Seuraavaksi tehtiin käynti-ravi siirtymisiä. Tehtiin ravissa L Ja C päätyihin pääty-ympyrää ravissa ja pitkät sivut mentiin käyntiä. Ravissakin jouduin tekemään Viiville paljon puolipidätteitä ja sain myös istunnolla Viiviä rauhallisemmaksi. C-päädystä olleet kanisterit auttoivat saamaan siirtyminen tismalleen oikeassa kohtaan. Kuitenkin Viivi oli myös raskas, painoi kädelle ja puri kuolaimeen.
Laukattiin C-päätyyn pääty-ympyrä ja muuten ravattiin. Laukkakin oli oikein eteenpäin pyrkivää ja siinä Viivi meni jotenkin matalana. Loppuraveissa sai keventää, mutta multa se ei onnistunut, kun sattui silloin vapaakseen, joten menin sitten harjoitusravia. Mutta mukava tunti kyllä oli taas 🐴🙏
Tunnin jälkeen vähän juteltiin ja multa kysyttiin, että "ei sitten lääkäri kieltänyt ratsastusta?" Vastasin: en edes kysynyt, koska luultavasti olisi kieltänyt. Sillä antoi saikkuakin vaikka en edes halunnut. Koe taas totesi, että olen kovan onnen ratsastaja. Ja niin taidan ollakkin.😅 (vuosi sitten satutin polven tiputtuani, tammikuussa taas sain aivotärähdyksen, tiputtuani  ja nyt mursin varpaan hevosen astuessa jalalle kaikki nämä sisältyy 1,5 vuoteen😅🙄) videon kuvaus: Ella Viitajoki Kuvat: minä, Suvi Hentola. 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.