Sivut

25.10.2020

SYYSLOMAVIIKKO

Moi. Tarkoitukseni lomalla oli rentoutua ja levätä. Pitää semmoinen rento loma ja siinä onnistuinkin aika hyvin. Syyslomalla ilahduin, kun ensilumi saapui. Vaikka nopeastahan se lumi sitten suli, mutta hetken ilon siitä kuitenkin sai.


Helmin jalka oli lähtenyt ilokseni paranemaan. Myös jalkaan tullut tulehdus. Tulehduksen takia lastahoitoa ei tällä hetkellä voida jatkaa. Helmi voi kuitenkin hyvin. On sosiaalinen oma itsensä. Yksi päivä ihmettelin, että miksi Helmi noin korviaan ravistelee ja päätään heiluttaa. Ensim huoli oli että korvissa olisi jotain minä ärsyttäisi. Hetken pupua seurasin ja Helmi aloitti iloloikat. Pieni oli niin täpinöissään, että päätä piti ravistella vain. Tällä hetkellä meidän ei tarvitse mennä eläinlääkäriin, vaan laita jalasta kuvat ja vointitiedot eläinlääkärille sähköpostiin. Tietenkin jos tilanne huononee, niin sitten heti mennään paikan päälle.

Helmille määrättiin  uusi kipulääke, koska edellinen nyt oleva, on loppumaisillaan. Apteekin tukussa oli joku vika, koska sitä ei ollut oikein missään saatavilla. Kolmen apteekkikierroksen jälkeen lääkkeen sain.
Ratsastamaan pääsin torstaina ja lauantaina. Onneksi murtuma vapaassa on lähes jo parantunut, eikä se enää juurikaan menoa haittaa. Torstaina vielä ratsastaessa se oli kipeä, mutta lauantaina ei enää vaivannut.

Näin perjantaina ystävääni Veeraa. Käytiin karismassa ja kahvilla. Mukaan tarttui viininpunainen viltti, pöytälusta ja flecetakki.  Olin ostanut fleesen tokmannista kympillä. Sen jälkeen käytiin l-supermarketissa kolmesti. Menin aina itseplvelukassaoilta. Viimeisellä kerralla hälyt hälytti kohdallani. Myyjä käski mut tulemaan takaisin. Hälytti uudestaan. Sitten se vaan tivasi mitä mulla on laukussa. Olin vaan että ostamiani tavaroita,  kaikesta on kuitit. Samalla mietin mikä on syynä että hälyt hälytti. No tokmannista ostettu fleecepaita tietenkin, kun siinä oli irrotettava se kuitti. Myyjä sitten leikkasi sen pois.
Sisustin kotia. Laitoin kausivalot ja kynttilöitä. Tein myös suursiivouksen kotona. Parvekkeelle ostin Kanervan ja kasvin, jonka nimeä en muista.
Taksit yllätti taas jälleen negatiivisesti. Siitä sitten kirjoitin oman postauksen. Mutta loppuviikosta tallille mennessä ei onneksi ollut ongelmia.

Tähän loppuun jaan vielä kaksi videota. Toinen on video lauantaiselta ratsastustunnilta ja toinen video on koottu instastoryjen videoklippien kautta. Siinä näette vähän lisää materiaalia, ehkä mitä ette välttämättä ole vielä katsoneet.


Nyt toivottavasti uudella energialla jaksaa taas olla töissä marraskuun loppuun. Marraskuun alussa tulee vielä aika näönkuntoutukseen ohjaajalle. Saapi nähdä mitä se tuo tullessaan. Mukavaa uutta alkavaa viikkoa sulle. Toivottavasti sulla oli mukava loma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.