Sivut

29.5.2022

KOULU PÄÄTÖKSEEN JA NÄYTTELY

Tämä kulunut viikko on ollut mukava ja mielenkiintoinen monin eri tavoin, samalla on jätetty haikeita hyvästejä.

Maanantaina skannailin vielä muutamia filmikuvia ja muokkasin tekemääni kirjaa. Tiistaina kirja viimein viimeisen taittovirheen jälkeen kirja valmistui. Viime viikkoina kirjaa on enää vain viimeistelty. Kirjan aiheena on mun näkö ja näkeminen sekä näkövammaani liittyvät eri aiheet ja tilanteet.Keskiviikkona meillä oli koulun kevätjuhla. Oli outoa nähdä koko koulu isossa salissa, kun koko on ollut lukuvuoden kolmannessa kerroksessa ja opiskellut oman elwis-ryhmän kanssa. (Elwis: Elokuva ja visuaalinen viestintä.) Kevätjuhlassa nähtiin hienoja esityksiä, jaettiin peruskoulun, suomenkielen ja kulttuurin ja ammattiin valmistuneiden todistukset, sekä jokaiselta luokalta yksi sai stipendin. Itse olin meidän luokalta stipendin saaja. Vielä en tiedä mihin aion sen käyttää.
Niin outoa, etten enää voi olla työskentelemässä koululla. Olin usein aamusta iltaan hyödyntämässä esimerkiksi välineitä. Jopa itsenäisen työskentelyn aikana olin mielummin koulun tiloissa työskentelemässä, koska huomasin että pystyin silloin keskittyä parhaiten.
Tekemäni valokuvakirja pääsi yhteen Artfist-kesänäyttelyyn Lahdessa. Kävinkin kirjan viesämssä paikan päälle perjantaina ja autoin koulkaveriani ripustamaan omia valokuviaan. Näyttely ja avajaiset ovat ensi viikon keskiviikkona, eli 1.6.22 klo 18. Osoitteessa Rautatienkatu 11 Lahti. Tervetuloa!

7 kommenttia:

 1. Paljon onnea kirjasta ja stipendistä! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea ja erittäin nautinnollista kesää <3

  VastaaPoista
 3. Tuo on upeaa, että saa omia juttuja näytille!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon stipendistä! Intohimo asiat jatkuu eri kohteissa!:)

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.