HEVOSET

Tämä on esittelysivu Kylä-Hentilän tallin tuntihevosista. Suurin osa hevosista on rodultaan Suomenhevosia. Sekaan mahtuu yksi Irlannincob-ruuna, virkistämään hevoslaumaa. Tässä sivulla tallin hevosista kuvia ja pienen pieni tekstin pätkä, sillä en ole  mikää esittelysivujen paras tekijä. vasrinkaan, kun hevoet ei ole omia.

Elvarita eli Rita
s. 22.6.2006.  
Koulutustaso: Helppo B
Suomenhevonen
Rita on ryhdikäs ja yrittävä hevonen, joka tekee hommia reippaalla asenteella.

Mun lempparihevonen. Rita on reipas sekä innokas. Toisinaan Ritaa tarvitsee juoksuttaa/ratsastaa ennen tunteja, että saisi purettua energiaansa ja pelleillä ennen tuntia, niin menisi ratsastajan tunti sitten hyvin. 

13.2.2016

Syksy

Elvariia, eli Riia.
s. 5.6.2007
Koulutustaso: Helppo A
Suomenhevonen
Riia on hieno neiti, jolla on laadukkaat liikkeet ja kykyjä vaikka suomenhevosten kansalliselle tasolle. Suorittaa vaativan B:n liikkeet ja hyppykin kulkee. Rita ja Riia ovat täyssiskoksia. Luonteeltaan energinen, mutta ei kuitenkaan hölmöile mitään. hyvä hyppääjä, esteillä saattaa kuumua jonkin verran ja silloin rupee ennakoimaan.

2014

*Virta Viivi, sanotaan Viiviksi.
*s. 19.5.2010
*Koulutustaso: Helppo B
*Suomenhevonen
Viivi näyttäisi perineen äitinsä estekykyjä, mutta on huomattavasti lunkimpi tyyppi. Viivi treenailee pikkuhiljaa edeten sekä ratsain että ajaen.
Viivi on energinen ja reipas hevonen. Herkkä avuille. Viivi on hevonen joka ei jaksa seitä paikoillaan kauaan.
17.10.2015


Virma Vikkan, sanotaan Vikkaniksi 
s. 20.06.2010
Koulutustaso: Helppo B
Suomenhevonen

Vikkan on todella kiltti ja ystävällinen ja se hoitaa kaikki hommat tyylikkäästi. Vikkanilla on pehmeät liikkeet ja se on kevyt ohjata, joten sillä on mukava niin ratsastaa kuin ajaakin.
Vikkan myös on reipas ja herkkä avuille. Luonteeltaan kuitenkin tosi rauhallinen. Tullut minulle tosi tärkeäksi, koska olen oppinut hyppäämään sen kanssa ilman jännitystä.


10.9.2016

*Vermiselli, eli Verna 
*s. 3.6.2008
*Koulutustaso: Helppo A
*Suomenhevonen
Verna on iso tyttö, joka suoriutuu sekä helpoista koulu- että esteradoista. Verna on myös oikea ajo-opetusmestari.

Vernan ravi on tosi pomputtava, niin harjoitusravi sitten on vaikeeta, kun pitäisi istua, mutta askeleet pomputtaa, niin sitten tuntuu että pomppii siellä selässä :D
Itse olen aika vähän ratsastanut Vernalla.

8.6.2016

8.6.2016

Tässä on tallin uusi tulokas, Irallin cob-ruuna Sami. Luonteeltaan Sami on kiltti, Sami on myös reipas ja yhteistyöhaluinen, kun vaan saa yhteistyön pelaamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.