7.6.2017

Ähtärissä


Moikka! Perjantaina loppui koulu kevätjuhlapäivään ja alkoi kesäloma, virallisesti toki vasta maanantaina, mutta kuitenkin. En ole blogin puolella kesäsuunnitelmistani paljoa puhunut, mutta loman aloitimme lähtemällä maanataiaamuna Ähtäriin yhdeksi yöksi. Maanantaina ennen mökin saantia kävime Tuurin kyläkaupassa, poikkesimme myös S-markettiin josta ostimme aamu- ja iltapaljoa. Olisimme käyneet illasta vielä uimassa, mutta oli sen verran viileä ja sateinen ilma, ettei sitten kuitenkaan käyty uimassa. Minä illalla harjoittelin kameran käyttöä.

En ole aiemmin käynyt Tuurin kyläkaupassa, joten sitä odotin reissulta eniten. Sieltä ostin kesälomaostokseni. Joka vuotinen perinne on meilllä, että ostamme kesälomalla jotain, mihin olemme säästäneeet rahaa. Lapsena se oli joku lelu tai muu mielenkiinnon kohde. Nyt isompana se on muuuttunut esimerkiksi vaatteisiin, sisustusjuttuihin tai vaikka harrastukseen liittyen. Minun kesälomaostokseni olivat tänä vuonna: Uudet ratsasrushanskat, kameran ja schleich-hevonen loimen, riimun ja ruoan kera. Ostamani kamera on Canon Power Shot sx430 is, kun myyjä sitä suositteli! Eiköhän kuvalaatu tule nyt parantumaan täällä blogin puolella!

Kotieläinpiha

Kotieläinpihan vuohi

Tiistaina aamulla kiersimme Ähtärin eläinpuiston, ja kotieläinpihan. Lopuksi menimme iskän ja pikkusiskoni kanssa Flow Park'iin ratoja kiertämään. Kiersimme kolme rataa, joista viimeinen, eli kolmas rata oli minulle hieman hankala pituuteni takia. Radan vähimmäispituus on 150 ja itse ole 153 cm pitkä. 
Minua jännitti paljon se Flow Park, epäröin pitkään menenkö vai enkö mene kiipeilemään. Onneksi menin, koska se oli hieno kokemus kiipeillä korkeuksissa. Alkuhan oli helppo ja siitä sai itsevarmuutta, mutta jo kolmannen radan loppuvaihe oli aika haasteelinen. Kuitenkin selvisin kaikisat kolmesta radasta ehjin nahoin läpi. Sekä jäi hyvä mieli, että uskaltauduin.

Kävimme myös viime kesänä ähtärin eläinpuostossa. Joten sillein eläinpuisto oli tuttu paikka. Onneksi tänä vuonna ei satanut vettä, toisin kuin viime kesän reissulla. Oli paljon mukavampaa kiertää eläinpuistoa, kun eläimet olivat ulkosalla ja sää oli sopiva. Ähtärin eläinpuisto on kyllä todella kaunis paikka, kun on luonnon keskelle eläintarha tehty. 
Tässä kuvassa on viisituntinen poronvasa. Poika oli ihana, kun vain haparoi menemään ja ihmetteli ympäristöään.

Tiistaina olimme kotona yhdeksän aikoihin illalla. Heti ensäimmäisenä annettiin pupuille ruokaa ja juotavaa, jonka jälkeen vein tavarat sisälle ja kameran latautumaan. Pidin vielä hetken Lunaa ja Luljaa valjaissa ulkona, että saavat liikuntaa häkin ulkopuolella. Puppujen ulkoilutuksen jälkeen tulin purkamaan tavaroitani ja kirjoittamaan tätä postausta loppuun.


Kommentteihin saa sanoa tämän postauksen kuvista palautetta, muistakaa asiallisuus :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia tykäsin ja oot saanut kameran oletku opinut käytämään sitä😍 paljon terveisiä lunalle ja liljalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä oppi käyttää, varsinkin sen jälkeen, kun sai suomenkielisen teksin astuksiin. Terveiset välitetään 😊

      Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.