SUVI

Moikka!
Olen Suvi, 20-vuotias nuori nainen. ikuinen hölösuu ja energiapommi. Jonka iloisuus, energisyys ja vitsikkyys tarttuu nopeasti muihin ihmisiin. Pienikin moka, jolloin hermot kiristyvät ja energiapommi räjähtää, suutun siis kovin helposti. En kuitenkaan ole pitkävihainen en itselleni, enkä muille ihmisille. Haluan ajatella aina mahdolllisimman positiivisesti. Onnistuen siinä lähes aina 100prossenttisesti. En myöskään näytä tunteitani muiden ihmisten läsnäollessa. Pidän kaikki tunteeni sisälläni, niin kauan kuin pystyn. Sanon aina, että: "olen tunteeton ihminen ja nauru on ominaisuuteni" Toisinaan ihmiset ottavat sen turhan vakavasti ja tosissaan. Mutta eivät he, jotka minut oikeasti tuntevat.


Opiskelen Hämeenlinnassa punaportilla Sosiaali- ja terveysalan kolmatta ja viimeistä vuotta. Tällä hetkellä asun hämeenlinnassa eräässä asuntolassa viikot ja Hollolassa, perheeni luona viikonloput ja lomat. Elän reissaajan elämää tällä hetkellä vielä noin yhdeksän kuukautta.  Harrastan myös salibandya eräässä harrasteryhmässä, Hämeenlinnassa.


Harrastan ratsastusta Kylä-Hentilän tallila. ratsastuksen aloitin samoihin aikoihin kun seiskaluokan. Eli lokakuussa 2010. Olen siis harrastanut ratsastusta kohta seitsemän vuotta. Toisin 2015 kevät oli taukoa. Ratsastusta jatkoin syksyllä 2015, jolloin aloitin myös sosiaali- ja terveysalan opinnot. Kevällä 2016 aloitin treenaamisen ja kisaamisen. Toki pienillä tallikisoilla. Nyt on koettu neljät kilpailut. Kahdet koulukilpailut ja kahdet estekilpailut. Haaveena olisi päästä kilpailemaan enemmän, ehkä ensi vuonna. 

Vikkan on treeni- ja kilpahevoseni.
En kuitenkaan omista neitiä, vaan Vikkan on tallin tuntihevonen.

Ota yhteyttä: 
sahentola@gmail.com

Somet:
Instagram: @elmaahevostytonkengissa @ssuippa
Facebook. Elämää hevostytön kengissä


Päivitetty: 23.10.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.