PUPUT LUNA & LILJA

Tältä sivulta, saat tietoja meidän kahdesta lemmikkipupistamme.

Pikkusiskoni halusi meille noin vuosi sitten lemmikkiä ja päädyimme kahteen pieneen pupuun. Pidämme pupuja kesät ulkona ja talvella varastossa perheessä olevan allergian takia. Molemmat ovat kääpiöluppakorvakaneja. Lilja ja Luna muuttivat meille 12.7. 2016. Luna on minun oma ja Lilja on pikkusiskoni, mutta kuitenkin puput ovat nykyään pelkästään minun vastuullani, sillä pikkusiskollani ei ole enään kiinnostusta pupuihin.


Luna, 1 vuotta
*Rotu: Kääpiöluppakorvakni
* Syntynyt: Toukokuu 2016
*Sukupuoli: naaras

Luna on väriltään ruskea, mutta minun mielestä hän on hieman vaalentunut, verrattuna siihen kun kävimme katsomassa niitä. Luna on luonteeltaan rauhallinen, rohkea ja utelias. Lunalle mikään hoitotoimenpide, kuten kynsien leikkaus, turkin harjaaminen tai valjaiden laittaminen ole ollut missän vaiheessa vaikeaa. Pupua on ollut aina helppo käsitellä.

Luna tykkää:
-voikukista ja kaikesta muusta tuoreesta heinästä
-salaatista, omenista, porkkanoista ja kurkusta
-vesimelonista
-valjaissa ja sylissä olosta
Lilja, 1 vuotta
*Rotu: Kääpiöluppakorvakni
* Syntynyt: Toukokuu 2016
*Sukupuoli: naaras


Lilja on tämä jolla on turkissaan värinä enemmän valkoista. Liljalla on ruskeitä läikkiä, korvissa kuonossa, silmissä ja vartalossa menee sellainen ruskea juova. Lilja taas on pupuista vikkelämpi, energisempi ja utelias. Tämän ensimmäisen vuoden aikana Lilja on rohkaistunut tosi paljon! Hoitotoimepiteet ovat ennen olleeet vaikeita, mutta tällä hetkellä valjaiden laitto, harjaus ja kynsien leikkaus ei ole enää niin vaikeata mitä aikaisemmin.

Lilja tykkää:
-voikukista ja kaikesta muusta tuoreesta heinästä
-salaatista, omenista, porkkanoista ja kurkusta
-valjaissa olostaMolemmat puput ovat samasta pentueesta, eli he ovat sisaruksia, mutta silti puput ovat niin erinäköisiä ja -oloisia mitä olemme ihmetelleet paljon. Varsinkin niin eriävää ulkonäköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.