5.12.2021

KUVATUNNELMIA VIIKONLOPULTA

Lahti juhlisti ympäristövuoden päättymistä kaksipäiväisellä toritapahtumalla, jossa oli erilaisia musiikki- ja teatteriesityksiä. Lauantaisin otteluun oltiin aiemmin viikolla jaettu ilmaislippuja ja olin vain kävellyt siitä ohi, tajuamatta mitään, onneksi luokkakaverini oli arvonnassa saanut kolme lippua peliin ja pääsimme katsomaan peliä.

Hallille pääsi koronapassilla sisään, koska en ennen hallilla ollut tarvinut passia niin hetken aikaa ovilla oli hämmennys. Tarjosin passin/lipun tarkastajille sekä passiani että lippua, kun en ollut varma miten toimia. Hän sitten tokaisi että näytä sun koronapassi, että lippu tarkistetaan seuraavaksi. Koronapassista huolimatta sisäänpääsy oli jouheva, ehkä siitä syystä, että siihen aikaan ei ollut ruuhkaa.

Ennen Pelicansin jääkiekko-ottelua nähtiin myös Kiira Korven Lumikuningatar näytös. Pelin päätyttyä isku areenalla esiintyi vielä aste.Voitto! 
Myös Hollolassa oli omat spektaakkelit. Paljon pienimuotoisemmin toki. Hollolan salpa-supassa oli valo ja äänishow. Tässä pari kuvaa sieltä. Kamerasta en jonkin takia sa siirrettyä videoita, niin niitä en nyt pystynyt jakamaan. Harmi koska myös ne äniteokset olivat mukavia ja oiein rentouttavia.

Miten vietät /vietit itsenäisyyspäivää? Meillä on ollut perinteenä leipoa piapreita, joten se nyt ainakin on tehtävälistalla. Ehkä katson myös tuntemattoman sotilaan YleAreenasta. Mukavaa uutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Näyttää upealta tuo valo- ja äänishow.

  VastaaPoista
 2. Hieno valo -ja äänishow. Meillä leivottiin voisarvia sekä vihannestaskuja itsenäisyyspäivänä. Se on meillä sellainen tapa, yleensä myös mennään Tuomaan markkinoille. Mutta tänä vuonna on niin paljon kaikkea, että taitaa Tuomaan markkinat jäädä kokonaan pois listalta. Sääli, sillä viimevuonna niitä ei järjestetty ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä upea! ☺
   Itse aion käydä Lahden joulykylässä varmasti useammankin kerran!

   Poista
 3. Upeita erityisesti nuo viimeisimmät kuvat!
  Katsoin Tuntemattoman sotilaan itsenäisyyspäivänä ja kaipasin linnanjuhlia ja kättelyjonoa:)

  VastaaPoista
 4. Näyttää kivoille tapahtumille! Hyviä kuvia :)

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.