7.11.2015

~ Puhelin säätöä ja kiemuraa ~

Hei!
Keskiviikkona onnistuin rikkomaan puhelimen, joten tallilta ei ole kuvia. Eilen kyllä ostettiin puhelin, mutta jouduimme palauttamaan sen takaisin, koska siinä oli joku kosketushäikkä. Ei ottanut kosketusta. Ja, pystyi kyllä kirjoittaa viestiä, mutta ei pystynyt pyyhkimäään jos kirjoitti väärin. Joten vasta hetki sitten otin käyttöön puhelimen ja nyt kyllä toimii :)

Mutta, asiaan:

Ratsastin Riialla. Joka oli vaihteeksi vauhdikkaalla päällä. Riia on kyllä aina vauhdikas ja herkkä, joten ei ollut yllätys. Alkuverryttelyssä ensin jokaisen kirjaimen kohdalla piti pysähtyä, pari kenttäkierrosta niin ja sitten ravattiin jokatoinen kirjaimen väli ja jokatoinen käveltiin. Niin molempiin suuntiin ja vielä ravia. Ensimmäinen ravinosto, Riia nosti laukan. Ravasi kuitenkin hyvin.Alkuverryttelyn aikana vielä oli kylmä, mutta lopputunnista ei enää ollut vaikka tuuli yms.

Seuraava vaihe oli että piti tehdä loivaa kolmikaarista kiemurauraa. Alku meni vähän huonosti kun Riia ei oikeen kuunnellut. Loppu meni sitten ihan hyvin. Välikäyntien jälkeen laukattiin aina pääty-ymyrällä. Ensin laukkaa toisessa pääty-ympyrässä, sitten siirryttiin raviin ja vaihdettiin toiseen päätyyn. Sitäkin tehtiin molempiin suuntiin.
Kun laukkasin Riialla oikeeseen suuntaan toinen ratsastaja tulee vasemmasta kohti mua ja Riiaa... Ei ollut kaukana yhteentörmäys. Onneksi sain käännettyyn Riian.

Laukan jälkeen mentiin ilman jalustimia. Ensin ravia ja lopuksi loppukäynnit.
Hyvä mieli jäi, kun kiemuraurakin meni lopuksi hyvin :)

Tässä kirjoittaessa puhelin päivittelee itseään. Oli kyllä tuskaa 4 päivää olla ilman puhelinta. :D
Hyvää loppuviikonloppua kaikille

2 kommenttia:

  1. ihana teksti ja hyvä sulla on puhelin nyt älä tipauta sitä ässä☺

    VastaaPoista
  2. Joo! Ei oo tarkoitus rikkoo tätä. Ja nyt on kuoret sekä panssarilasi täs ��

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.