31.10.2015

~ Ilman satulaa ~

Poikkeuksellisesti minun tunti oli jo yhdeltä, koska peruutuksia oli sen verran paljon tullut.
 Tänään mentiin ilman satulaa, koska hevoset olivat saaneet eilen influessa rokotukset ja niillä oli hieman lämpöä niin ei voinut hirveästi rasittaa niitä. Meillä sitten oli leikkitunti. Ei laukattu ollenkaan. Minulla oli Viivi (ei ollut yllätys.) 
Alkukäyntien jälkeen: ensin oli talli palaa-leikki, sitten maa, meri ja taivas (jonka, minä ja Viivi voitettiin) seuraavana maailmanympärymatka, maailmanympärysmatkan tein vain toiseen suuuntaan koska Viivi hieman kauhisteli sekä ihmetteli, mitä teen sen selässä oikein.. Ja lopuksi  peiliä. Peili oli haastavin, koska Viivi ei jaksanut olla paikoillaan... 
Mutta muuten leikit ja tunti sujui hyvin. Ihan lopuksi ravattiin yksi pitkä sivu vuorotellen pari kertaa.  Viivillä oli mukava istua ravissa sen selässä, sillä kun on niin tasaiset askeleet. 
Pahoitteluni, tunnista ei ole kuvia, koska kuvaajaa ei ollut... 

Viivi, toissakertana

Oli mukavaa mennä ilman satulaa, kun edellisestä kerrasta taitaa olla joku pari vuotta...? olisko ollut just kun menin yhdellä ponilla ja tipuin... Olin sillon uhonnut vielä, etten tipu..

Tässsä olisi videon muodossa kuvia, tunneista joita on ollut ratsastustaukoni päätyttyä. Ei ole kaikista tunneista kuvia, koska jotkut on niin huonolaatusia ja kaukaa otettuja.  
Haluatteko videoita vai kuvia? Vai molempia? kertokaa ihmeessä. Muistakaa muutenkin kommentoida jotain kivaa, ne piristää mukavasti :)

4 kommenttia:

 1. Ilman satulaa on kyllä kiva mennä! :)
  Itse menin viimeksi kesällä ilman satulaa!
  Voisin kyllä perjantaina mennä... Jos en heti putoais alas :D

  Mutta kiva postaus kaikinpuolin ja hyvä video. Ja hyviä kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) iteki tykkään mennä ilman satulaa, jonku takii vaa ollu piitkä tauko... :D

   Poista
 2. ihana tykkäsin voisit laitaa molempia videoita ja kuvia

  VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.