19.12.2015

~ Lomalle, Mars ! ~

Moi. Minun joululoma alkoi tänään.  Tuntui oudolta olla lauantaihin koulussa, ku ei meinannut keksiä tekemistä. Ja lauantai tuntui ihan normaalilta perjantaita, kun yleensä perjantaina lähetään. Mutta lauantaina koulussa koska silloin oli joulujuhla. 
Joulujuhla alkoi sillä, että kokoonnuttiin puoli yhdeksän luokkaan ja siitä lähdettiin kävelemään kulkueena seurakuntatalolle. Jokaisen luokan kahdella ihmisellä oli lyhty. Oli siis lyhtytyttö ja -poika. Kävelimmw pitkässä jonossa :D Siellä alkoi juhla. Laulettiin joululauluja, puheita yms. Sieltä koululle palattuamme opettaja antoi opintokortit. Seuraavaksi Oli yhden luokan revontuliesitys, valmistunut opiskelija, sekä perustutkintoon tulevan opiskelijan palkitsemiset. 
Seuraavana vuorossa oli joulupuuro, puuro ja glögi  haettiin keittiöstä ja mentiin luokkaan syömään. Jutusteltiin ja syötiin. Sitten kun kaikki olivat syöneet sai lähteä kotiin. Vaikka kello ei ollut vielä 11. Päästiin hieman etuajassa! 
Lähdin 12.05 linja-autolla Lahteen. Perillä olin noin klo 13.15.  Odottelin hetken kaveria jota näin pitkästä aikaan. Kävimme syömässä hesessä. Juteltiin kaikenlaista ja vaihdettiin kuulumisia. Sekä kuvailtiin. Olin noin pari tuntia, ystäväni kanssa ja lähdimme kohti kotia. Kun alkoi hämärtää. 
Kotiin tullessa muut leipoivat suklaa - ja tiikerikakkuja.  Joten itse kanssa pääsin leipomaan, mutta pipareita. Kahden pikkusiskon kanssa. Kuvassa mun tekemät piparit.
  


Aattelin että en lomalla hirveästi päivitä tätä blogia, mutta voi olla että päivitän. En ole suunnitellut mitään. Jos tulee asiaa niin sitten kerron tänne, teille. Ja jos ei niin tämä pysyy hiljaisena.  Olen kuitenkin miettinyt, että voisin tehdä lahjojen esittelyn. Jos haluatte.
Toivotaan vielä, että tulisi lunta ja olisi valkea joulu. 😊Onhan sitä lunta pari kertaa satanut,  mutta aina on sulanut pois...  Itse en ainakaan tykkää tämähetkisestä säästä.
Hyvää joulua kaikille ❤ 

1 kommentti:

  1. Ihanasti alko sun joululoma voisit esitellä sun lahjoja sitte oikein hyvää jouluq sinulle ässä hyvää uutta vuotta ja uudet kujeet enwi vuonna💕❤💟💞🙊😙😍😉

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.