5.9.2015

I comeback Ja sataasataaropisee

Hei!
Aamu valkeni sateisena, satoi, ukkosti ja salamoi! Onneksi se loppui, koska;
Lauantai, päivä jota olin odottanut viikon.
Olin ratsastamassa! Tuntui kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan. Ja jatkan, ensi lauantaina uudestaan tallille ja ratsastamaan. Välillä tuli vettä, mutta mehän emme ole sokerista !
Tämänkertainen oli tuntuman ottamista hevoseen. Olen tyytyväinen. Menimme puomeja.
Autoin myös pikkusiskoani joka kanssa aloitti ratsastuksen. Tai no, hän vasta kokeilee tykkäisisikö ratsastamisesta.
Oi, en tajua, miten olen voinut olla puolivuotta poissa talleilta. Pakko kyllä sanoa, että kesällä kävin Yyterissä, pääsin ratsastamaan. Siellä pääsin  merenrannalle laukkailemaan. Ja olen myös käynyt siskoni mukana ajamassa hevosta. Mutta silti, hhuhhuhh! En enää aijo pistää tauolle.

Kuvia


Rita, yhtä ihana, kuin aina ennenkin


Kevättalvella tuli taukoa sen takia, koska kun tulin koululta kotiin, piti heti syödä (ruokaa ei välttämättä oltu vielä tehty) ja lähteä tallille, Varsinkin talvella, kun kävelin, piti lähteä ajoissa, että kerkesi. Olin aina tosi väsynyt. Siksi ajattelin että otan taukoa, Nyt kun on lauantaina ratsastus, niin varmasti jaksan.  Aina olen ollut liikunnallinen, Ratsastus on hyvä, mutta kallis harrastus. 
Siinä keskittymiskyky ja kärsivällisyys kasvaa. Pakolla. :) 

Mutta hei, miten teidän viikkonne ovat menneet? (Minä toivuin flunssasta, satutin kyljen ja jatkoin ratsastusta) Kertokaa kommenteissa mitä olette tehneet.  :) 
Hyvää loppuviikonloppua :)
P.S. lukekaa & jakakaa ;)

3 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulosti sun lauantai mie oon käynyt koiran kaa lenkillä ja ollu pikkuveljen kanssa ja meilläki sato vettä ja kävin äitin koiran kaa lenkillä hyvä et toivut flunssasta nähdään maanantaina oot todella ihana ja liikunnallinen Hyvää loppu viikonloppua sinulle

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.