13.2.2016

~ Tipuin ~

Moikka! Lauantai ja ratsastamaan. Keli oli mahtava, 0:ssa. Ja kevyt lumisade. Pitkästä aikaan mulla oli Rita. Aluksi olin että "jes, tulee vaihtelua Viiviin" Sitten mietin, "toivottavasti ei possuile kauheasti" Tuli mieleen aiemmat tunnit (Muunmuassa viime viikon lauantai) kun Rita on possuillut, pukittanut yms. Harjaaminen ja valmistelu sujui hyvin, kuolaimia ei heti meinannut ottaa, lopulta taipui ja sain suitset laitettua, kaverin avustuksella.
Alkukäynnit, ja ravit sujui hyvin. Aluksi Rita oli laiska ja hidas. Sain sen kuitenkin kohtuullisen hyvään raviin. Ravailtiin tovi molempiin suuntiin. Se sujui niin hyvin, että ajattelin "täähähn sujuu hyvin, eikä taida possuilla" Kuinka väärässä olinkaaan... 
Sitten oli aika laukata, R-kirjaimesta c-kirjaimeeen. Ensin vasempaan. Ensimmäinen laukkapätkä oli aika tönkkköä. Mutta sujui hyvin. Toinen laukkapätkä, oli aika lyhyt kun Rita siirtyi melkein heti raviin.  Kun laukat sujui rauhallisesti, en osannut odottaa seuraavaa tapahtumaa. Odotin, että edellä menevä menee. Huomasin, että Rita puree kuolaimeen, ja oli menossa. Pidättelin, tein sahausliikettä ja ajattelin, että nostan laukan L-kirjaimessa, vähän ennen oikeeta kohtaa. Mutta en ehtinyt kun Laukka nousi kulmassa, Ja Rita hyppäs ensin hieman pystyyn ja pukitti. Roikuin kaulalla ja ajattelin, etten tipu, samalla kuulin että opettaja huutaa "RITA"
Tuli uudet pukit, ja tipuin niskoilleni. Samalla pomppasin pystyyn. Hetken keräilin itseäni, ja katsoin kun muut vielä laukkasi. Pian nousin jo hevosen selkään. 
Jatkettiin harjotusravissa pituushalkaisijaa, jokatoinen kääntyy vasemmalle joka toinen oikelle. Ite pääsin kääntyy aika paljon oikealle, mistä olin tyytyväinen. Ei ollut nimittäin se laukkasuunta. Menin kyllä muutaman kerran vasempaan ja hyvin Rita meni, laukassa tahtoo vähän innostua liikaa. Lopputunti meni hyvin.

 Videot ennen tippumista, kuvat sen jälkeen.
 Tämmöisiä kuulumisia tällä kertaa, mukavvaa launtaita kaikille :) Onhan ne kaikki tunnit sujuneet niin hyvin, niin välillä täytyy tulla takapakkia. Sit voi taas mennä hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.