6.2.2016

~ Villiä menoa ja kiusaamista ~

Moikka kaikille!
Viivi oli tänään ärsyttävällä ja/tai energisellä tuulella... Tai molempia. :D Tarhasta sen sai hyvin kiinni, mutta kun aloin harjata sitä, niin heti alkoi potkiminen ja näykkiminen pyörihyöriminen. Harjatessa se pyöri ja hyöri, samoin kun putsasin kavioita, siihen vielä lisäksi näykkiminen. Kun yritin laittaa suojia, nosteli vaan jalkoja. Satulavyötä kun yritin kiristää, se vaan näykki, millon olkapäätä milloin piposta. Onneksi oli kaveri apuna joka piti päästä/riimusta kiinni, että sain laitettua satulan kiinni. Onneksi kentälle päästiin ilman ongelmia.
Alkukäynneissä otin paljon pysähdyksiä ja puolipidätteitä, myös voltteja näin sain Viivin kuuntelemaan mua (jotenkin). Alkukäynnit ja -ravit meni hyvin. Vihdoin myös päästiin laukkaamaan kun kenttä oli hyvässä kunnossa.  Toinen pitkä sivu (L-kirjaimesta c-kirjaimeen) laukattiin vasempaan ja Sitten ravillä loivakiemuraura. Näin jonkun kerran, ja ensimmäisellä kerralla laukka nousi melkein c-päädyssä, toisella ja kolmannella kerralla tuli pukit, neljäs ja muut kerrat sujui hyvin. Suunnanvaihto. Laukkaa toiseen suuntaan ja vastakkaiselle pitkälle sivulle voltti. Tämä kierros (eli oikeaan) sujui muuten ihan hyvin, mutta tälläkertaa oltiin Viiin kanssa viimeisiä ja se yritti lähteä perään ja ennnakoi. Ensimmäiset yritykset sujuivat hyvin, pystyin pitämään Viiivn aisoissa.
Kunnes sittten viimeinen kerta, voltti, pidätyksiä, "ei saa Viivi ennakoida, odotas vuroa nyt" "ihan rauhassa"
Ja kun oli meidän vuoro mun ei tarvinut kun minimaalisen ministi puristaa pohkeilla ja höllätä ohjista, niin Viivi lähti kun tykin suusta. Laukka oli hyvä, mutta lopuksi tuli jäätävät PUKIT ja mulle riitti... Ja opettajakin sanoi, että viiville riittää. Loppuravit ja -käynnit sujui sitten hyvin. Eikä myöskään ollut ongelmia varusteiden riisumisessa. Oli rauhallisesti.

Mutta tykkäsin tästä tunnista, kun pääsi laukkaamaan, kun ei ole päässyt noin pariin kuukauteen laukkaamaan ja mennyt vaan ilman satulaa. Olin jo "unohtanut", miltä tuntuu ratsastaa satulalla.


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille :)

2 kommenttia:

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.