7.6.2016

~ Viime aikaisia uutuuksia ~

Heippa, pitkästä aikaan!

Nytten olisi aika käydä suosikkeja/uutuuksiani läpi. Niitä myös on kertynyt. Teen vasta nyt, koska huhti- ja toukokuussa tuli niin vähän mitään suosikkeja. Ajattelin, sitten yhdistää nämä samaan postaukseen. Joten, eiköhän vaan aloiteta!

1. Farkkuliivi.
Kävimme luokan kanssa kahdella kirpputorilla, kun tuntien aiheena on ollut kierrätys. Mä tykkään farkkuvaatteista, ja olen jo pitkään haaveillut farkkuliivistä, nyt kun sen löysin niin oli pakko ottaa! Alkuun kyllä hieman epäröin, mutta onneksi otin.Tykkään noista niiteistä, mitkä on tuossa rintataskussa.
2. Mekko/tunika
Äitini löysi sen kirpparilta. Sen verran ohutta kangasta, että kesällä sopivan "viileä",
Mulla on muutenkin tosi paljon kirppareilta vaatetta. Tämä myös oli mulla kevätjuhlassa.

Mekko on polvipituinen
Mä tykkään käyttää kesällä helle/kesämekkoja.


3. Kengät.
Nämä piipahtikin täällä jo, vastaostettuina. Olen tykännyt näistä, koska ne on erilaiset kun yleensä mun kengät.


Näissä kengissä on plussaa se kun on vetoketju sivussa, niin ei tarvitse survoa jalkaan ja aukasta nauhoja.
Keväällä ja syksyllä hyvät. Kesällä on kuumat. Huomasin silloin toukokuun lämpiminä päivinä. Jalat hikosi, kun piti lähteä jonnekkin koulussa.

4. Uudet shamppoo ja hoitoaine + hiusöljy
Kun hiukseni olivat tosi kuivat ja ohentuneet rupesin miettimään, että miksi? Ja mitä tehdä? Hiuksia leikattiin noin 5cm. Kävin kampaamosta kyselemässä hyviä pesuaineita. Ja suositteli näitä. Itse olen kyllä tykännyt.
Oikealla ravinnollakin on asiaa. Kun olen välttänyt venhää, niin sekin on auttanut. Pari viikoa taaksepäin huomasin, että pääni on täynnä hiussänkeä. Nyt nekin uudet hiukset kasvaa kovaa vauhtia.
5. Ihanan aurinkoiset kelit. Itse kun olen enemmän kesäihmisiä, niin tykkäsin kun toukokuussa oli tosi lämpimiä päiviä. (vaikka nytten, on hieman enemmän taas vaihdellut toi ilma. Mutta semmoinenhan se Suomen kesä onkin)

Lisätään tähän vielä yksi suosikki.
Kun oli päässyt treenaamaan koulu-ja estekisoihin, lopuksi ne kisat, niin siitä sai uutta motivaatiota ja innostusta ratsastukseen. Vaikka ei tullut sijoitusta, mutta ei se haittaa. Tavoitteellinen ratsastus voisi ollakkin kivaa.

On pakko fiilistellä näillä kisakuvilla :

Keskiviikkona, eli huomenna ensin aamupäivällä näen kaveria kaupungissa ja iltapäivällä olen menossa ratsastamaan pitkästä aikaan. Serkun pitäisi myös tulla kuvailemaan. Toivottavasti sää pysyy hyvänä, eikä tule sitä kesämyrskyä, mitä on lupailtu...
Jos huomista tuntia ei peruta, niin siitä sitten tulee tänne postaus huomenna tai torstaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.