26.3.2017

Viikonlopun kuulumiset

Moikka!
Perjantaina menin koulun jälkeen Hämeenlinnasta bussilla Lahteen Veeralle. Kävimme syömässä hesessä ranskalaiset ja Cittarissa ostamassa ilta- ja aamupalaa. Meidän piti myös kuvailla, mutta emme kerenneet, taaskaan. Illalla menimme Pelicansin peliin, jonka he hävisivät 2-3 jatkoajalla.  Pelin jälkeen lähdimme Veeralle. Kävelimme torille odottamaan bussia. Meitä vastaan tuli muutama poika, yksi heistä kyseli pelin tulosta. Vastasin, 2-3 ja vahvistin pelicansin hävinneen. Hän sitten sanoo: "ei ne 2-0 hävinneet, vaan 0-2" hermot paloi, kun hän kuuli väärin ja karjaisin 2-3. Painottaen kolmosta. Hän vain vastaa "älä huuda" 
Mua naurattaa tämä tilanne vieläkin.

Kello oli noin viisitoista yli kymmenen kun pääsimme Veeralle. Laitoimme mulle pedin, juttelimme jonkin aikaa ja kävimme yritimme käydä nukkumaan. Nukkumisesta ei tullut mitään, kun kävin sen verran ylikierroksilla, enkä pystynyt rauhoittua. Nukahdin vasta joskus puoli yhden jälkeen.

Lauantaina aamulla söimme aamupalaa, ulkoilutettiin Elmo, siivottiin mun peti ja lähdimme keskustaan, kun bussini lähti Hollolaan kahdentoista jälkeen. 


Näin Miiaa, isosiskoani, kun hän oli tullut kylään aamusta. Söimme, ulkoilutimme pupuja, vaihdoimme kuulumisia ja aloin pohtimaan tulevaisuutta, missä haluan olla töissä, tai, että olenko edes oikealla alalla. Ja mitä ylipäätään haluan tehdä ja mitä en.Viideltä polkaisin pyörällä tallille ja ilokseni kuulin, että toinen isosikoni Sari tulee kuvaamaan minua. Tunnille sain Vikkanin. Tuntia en rupea sen enempää avaamaan, mutta meni hyvin. Varsinkin, kun Vikkan heräsi ja oli energinen. Sitä oli kiva ratsastaa ja työstää, kun oli reipas, kuulolla, taipui ja asettui. Välillä se tosin oli turhan reipas, eikä meinannut mennä pidätteet heti läpi. Meillä oli koulutunti, jolla teimme kahdeksikkoa, taivutuksia, siirtymisiä ja laukannostoja.

Näistä kuvista tuli niin kivoja, että oli vaikea valita vain muutamaa kuvaa.

Ratsastuksen, hevosen ja varusteiden hoidon jälkeen lähdettiin kotiin kävellen. Käytiin vielä kuvaamassa meidän pupuja jolloin tarkistin samalla vedet ja heinät.Illalla oli vielä sauna, iltapala ja saunaherkut: jäätelöä, limpparia ja popparia. Sen jälkeen aloinkin jo kirjoittamaan tätä postausta luonnoksiin. 

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olit yötä ja päästiin pelicansin peliin, mutta harmi kun ei ehditty kuvailemaan! Seuraavan kerran kun tuut niin kuvaillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi kiva olla yökylässä ja käydä pelissä. Tuun varmasti lähiaikoina käymään, jotta vihdoin ehitään kuvaaman :)

      Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.