7.7.2020

KESÄ JA RATSASTUS

Kuvat: Sari Nikki

Keväällä ajattelin, etten pääse koko kesänä ratsastamaan, tai ehkä vain sillloin tällöin, kun sattuu pääsemään. Mutta monenlaisten muutosten kautta olenkin päässsyt joka viikko kolmesti ratsastamaan. Maanantaisin ja lauantaisin Hentilässä ja tiistaisin Okeroisten tallilla. Niin ja olen myös käynyt siskoni Sarin kanssa liikuttamassa tuttujeni poneja silloin tällöin.


Tässä muutama kuva parin viikon takaiselta puomi-kavaletti tunnilta, jolloin Viuhka oli tosi kiva ratsastaa. Nyt kevään ja kesän aikana olen päässyt paljon ratsastamaan Viuhkalla. Se on vähän emmoinen hevonen, että ikinä ei tiedä minkälainen päivä sillä on. Toisella kerralla kulkee tosi hyvin ja kivasti, mutta toisella kerralla ihan päinvastainen. Mutta pikkuhiljaa on alkanut meillä sujumaan, kun vain on väännetty ja väännetty. 


Okeroisten tallilla olen käynyt kahdeksan kertaa viikottain ja vielä olisi yksi tunti jäljellä. Tiistaina, (eli tänään, kun tämä postaus on julki.) Otin ensin muutaman irtotunnin ja kesäkuulle ostin yhden viiden ratsastustunnin kortin. Nyt vain pohdin sitä, että otanko toista korttia vaiko en. Jotenkin en ole oikein saanut mitään irti niistä tunneista. 


En tiedä kuinka moni vielä seuraa/lukee blogeja, mutta olen taas innostunut päivittämään tätä. Luonnoksissa onkkin jo valmiina muutamat postaukset. Kommentoi "moi" jos vielä luet blogia. :D Ainkin on ollut ilo huomata, että vaikka blogi olikin pari vuotta Nouwin alustalla, niin silti ihmiset löysivät tänne. Ja sama on edelleen. Ihanaa että olet siellä, arvostan <3 

 Mutta kuitenkin nykyään tulee päivitettyä instaan @suokkiystavia paljon tarkemmin ratsastuksista. sillä se on jotenkin nopea tapa, kun sovellus on jatkuvassa käytössä. Ota myös insta haltuun, jos et vielä seuraa mua siellä. Sinne myös tulee uudet ilmoitukset postauksista.Tähän loppuun vielä haluan jakaa pari ratsastusvideota kesän alusta.


29.5.2020. Tällä tunnilla menin Viuhkalla ilman jalustimia. Tulloin Viuhka painoi aika lailla kädelle lähes koko tunnin, laukkojen jälken vasta rentoutui.

15.6.2020. On tullut myös mentyä ilman jalustimia jamyös kengät jäi jaloista pois. oon yrittänyt treenata tasapainoa, kun se on huonontunut. Toki tuolloin kerkesin tunnilla miettiä useamman kerran, että varaat murskaantuu. Mutta ehjänä säilyi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.