3.11.2020

LOKAKUUSSA TAPAHTUI

Lokakuu oli omalla tavallaan taas tapahtumarikas. Paljon pieniä juttuja kerkesi tapahtua. Laitan aiheista linkit postauksiin ja instagram julkaisuihin, jos haluat käydä lukemassa aiheista enemmän. 
- Koti sai uutta tunnelmaa. Viltin, kynttilöiden, valojen ja kasvien avulla.

- Lokakuun ensimmäisenä päivänä mulla oli silmälääkäri. Kirjoitin siitä oman postauksen. Sain silloin lähettäneen näönkuntoutukseen heikentyneen näön vuoksi. Se on nyt marraskuussa.

- Eniten mulla meni aikaa Helmin hoitoon. Murtumaa hoidettiin lastalla, sitten ihotulehdusta, joka onneksi parani. Jalka on nyt lähes kunnossa. Sai luvan isompaan tilaan, josta Helmi otti ilon irti.
- Oli pariin kertaan myös metsästettävä Helmin lääkkeitä, kun toinen oli loppunut ja toinen ei ollut edes lähiapteekin valikoimassa. Lääkettä etsin kolmesta apteeksita, jonka jälkeen löytyi. Säihkettä apteekki pystyi tilaamaan, mutta siinä piti varmista että on samaa tuotetta. Koska netin kuva ei täsmännyt. Oli onneksi sama tuote.

-Pääsin hyppäämään Saijan tunneilla perjantaisin. Siinä oli välillä vääntöä millä kulkee tallille.
- Olin mukana Eskadroonassa. Reissu oli kiva ja mielenkiintoinen. Vaikka Rita mursi varpaani astumalla jalkani päälle. Syysloma alkoi hienosti kaksi päivää aikaisemmin.

Lokakuun viimeinen päivä oli ehkä taphatumarikkain:
- Ilmoitin Helmin Virtuaalinäyttelyyn.

- Tipuin kuukauden viimeisellä ratsastustunnilla Kuutilta. (Linkin takaa voit käydä lukee ratsastustunnista) Tällä kertaa selkä kivasti tärähti, mutta ei onneksi pahemmin sattunut tällä kertaa. Kerkesin vain ajatella, että suojaa pääsi. Vaikka pää ei edes ottnut osumaa, niin silti huomasin, että päässä tuntui pahalta tippuminen. Tunnin jälkeen piti vielä varmistaa etten päätä lyönyt. Vastaus oli ei. Lihakset on jumissa, nyt kun tätä marraskuun ensimmäisenä kirjoitan.

- Sain uusiin silmälaseihin maksusitoomuksen.  Vihdoin voin hakea mulle uudet lasit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.