31.12.2020

2020

Tässä Instagramin suosituimmat kuvat vuodelta 2020. Ylempi, ensimmäinen kuva on tililtä @suokkiystavia ja alempi mun omalta käyttäjältä @ssuippa

-Vuoden kohokohtia oli kivat ja välillä ei niin kivat heppailut. Heti alkuvuodesta kävi pikku putoamistapaturma ja siitä meni pari kuukautta niin tallilla lopetettiin hevonen, jonka varsa jäi yksin. Onnellinen loppu oli siinä, että pikkuinen sai hyvän keinoemon.
- pääsin siskoni kummiksi.
- Keväällä ja kesällä oli aikaa ulkoilla ja samoilla metsässä. Ihastella auringonlaskuja.
- Helmi pupu on kiva kaveri. Pupun ostaminen oli aika extempore juttu, mutta sain uuden ihanan kanikaverin.
- Stadiumilta lähtee aina jotain ja tein päätöksen etten enää sinne mene, saa nähdä kauan vielä on voimassa.

Joulukuu oli suht rauhallinen. Marraskuussa työt oli loppunut jälleen, niin kuukausi meni pitkälti kotona pupujen kanssa ja tallilla hevostellessa.

- Joulukuussa kävin työhaastattelussa, vapaaehtoistyöhön, siitä voin kertoa myöhemmin tammikuussa hieman lisää.

- näön kuntoutus ohjaajan kanssa sovittiin tammikuulle uusi tapaaminen apu välineisiin liittyen.

- Sattuipa tässä myös pieni tilanne. Olin käynyt jo nukkumaan eräs lauantai-ilta. Hetken kuluttua heräsin aiheen että joku on oven takana ja pyrkii sisään. Kaiken lisäksi soitti jollekin että: "missä sä oot, tää ovi ei aukee." Mä kuuntelin hetken oven takana ja päätin avata oven ja kysyä että mitä duunaat siinä. Jotain väärästä ovesta muttei ja lähti pois. Koko yön mietin, että mitä se teki mun ovella ja oliko kenties murtovaras. No, aamulla mulle selvisi, että hän oli eksynyt väärään kerrokseen. Miehen tyttöystävä tuli pyytämään anteeksi ja tuoden suklaata.
- Joulun vietin siskojen kanssa. Meitä oli me kolme siskoa ja yhden siskoni lapsi. Koska korona. Emme voineet mennä meidän vanhemmille jouluna, mutta onneksi meillä oli neljisteen mukava joulu.
Vuosi 2020 pääsi yllättämään, en osannut ajatella tälläistä vuotta. Vuoteen mahtui paljon epävarmuutta, vaikeutta, mutta samalla paljon hyvää. Helmi pupu saapui luokseni, josta Luna ei toki tykkää, minkä osoittikin nopeasti. Vielä eivät tule toimeen keskenään. Ratsastuksellisesti vuosi oli monipuolinen. Kesällä kävin Okeroisten tallilla ja syksyllä pääsin hyppäämään estekurssilla. Pääsin myös mukaan Eskadroonareissulle helsinkiin. Tässä teille loppuun videokooste vuodesta 2020.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.