10.1.2021

VIDEOINTI KOULURATSASTUSTUNTI


Heippa ja oikein mukavaa tammikuuta! En nyt oikein keksinyt mitään nasevasti otsikkoa, mutta toivottavasti löydät kuitenkin tän postauksen pariin. Tällä kertaa saatte videopostauksen tänne blogiin. 

Olin tänään ratsastamassa Riialla. Jatkettiin vähän lauantain tunnista. Tehtiin pysähdyksiä käynnistä ja ravista. Sekä koottiin ravia kanistereiden kohdalla. Meinasin välillä unohtaa ratsastaa ja valmistella hevosta tehtäviin ja välillä taas himmailin vauhtia, jotta sujuisi helposti. Myötääminen myös edelleen treenauksen alla, että saisin kättä rennoksi. Kädet ja jalat pysyi hyvin paikoillaan tänään. On niitä viime vuonna treenattukkin. Laumassa keskityttiin nostoihin, että laukannostot olisi hyvät. Siinä myös koottiin ravia ennen nostoa. Laukkojen jälkeen otettiin vielä väistämättä, jotka ei oikein hyvin onnistunut kun Riialla oli meno päällä laukkaamisen jälkeen.

Tunnin jälkeen katsottiin vielä opettajan kanssa näitä videoita miten tehtävät ja tekemiset sujuivat ja siinä meillä olikin hyvää keskustelua. Se oli hyödyllistä ja oikein mukavaa keskustella, kun sai monenlaista vinkkiä ja ajatusta miten lähteä jatkossa jatkamaan.

Maanantaina, eli huomenna jatketaan taas Riian kanssa, ainakin treenaillaan vähän raipan käyttöä, että miten sitä käyttää pohkeen apuna. Että raipan käyttö tulee luontevasti, eikä se ole häiritsevä kapistus ja että siitä saisi hyvän hyödyn tehtävien onnistumiseen. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.