2.12.2020

HELMIN ELÄINLÄÄKÄRIKULUT

Maanantaina 30.11. käytiin vielä Launeella eläinlääkärissä. Helmin etutassu vielä kuvattiin kolmannen kerran. Siellä oli tullut myös uudet covid19 ohjeet, joita en pystynyt lukemaan mun puhelimen tekstistä puheeksi-sovelluksella. Mulle sanoivat, että "meetkö autoon odottaa." Totesin, että tulin taksilla, koska mun näkövamman takia, en osaa liikkua vieraissa yksin paikoissa. Ja on enää yksi matka jäljellä näin kuun viimeisenä päivänä, etten pysty ajella sillä edes takaisin" Sain sitten jäädä odottamaan jonnekin toimenpidehuoneeseen. Iso kiitos siitä heille <3

Alkuun pidin hoitojen kuluista kirjaa, mutta aika nopeasti luovutin 1000€ kohdalla. Laskin Helmin eläinlääkärikulut yhteen syys-marraskuun ajalta, kun hoidettiin Launeella Helmin etujalan murtumaa ja tulehdusta. Hintaa kertyi nelinumeroinen summa kaiken kaikkiaan. Jos en olisi opiskeluiden aikana rahaa säästänyt, olisi ollut aika vaikeaa repiä rahat kasaan. Onneksi oli jemmassa 3000€ joten pystyin hyvin hoitamaan kanin kuntoon. Tähän seuraavaksi olen listannut  kaikki kulut, erikseen ja lopuksi yhteenlaskettuina.

Helmillä oli 9 eläinlääkärireissua joiden yhteishinta tuli olemaan: 1096 € tähän sisältyi muunmuassa 3 rtg-kuvausta, useampi lastan vaihto sekä rauhoituksiä ja lisäksi myös joitain lääkkeitä.

Lääkekuluja: 63,61 €

Ostin myös tukiruokaa, mutta en muista sen hintaa. Eikä sille loppujen lopuksi ollut tarvetta. Helmi söi vähän vaihtelevasti. Huonoina päivinä tuputin ruokaa, jolloin sitten söi. Parempina päivinä söi oikein hyvällä ruokahalulla. 

Tässä vaiheessa hinta oli: 1159, 61€

Ja kun vielä lisätään taksimatkat: noin 40€  (tähän sisältyy kahdeksan meno paluuta, sain kerran kyydin vanhemnilta.)
Kokonaissumma tuli olemaan noin 1200€


Ajattelin, että loppusumma oli ollut isompi, mutta samalla mulla tiedossa oli, että koko hoito tulee makssamaan 1000 - 3000€. Ajattelin, että, en tule päsemään 1500€ alapuolelle, joten sinänsä loppusumma yllätti iloisesti. Kaiken lisäksi meillä jäi tukiruoka ja läkkeeitä käyttämättä, joten ne oli vähän ns ylimääräisiä kuluja, mutta toisaalta, on aina hyvä olla varmuudeksi Kipulääkettä sekä tukiruokaa, koska jos pupu sattuu tulemaan kipeäksi, niin on sitten apu lähellä. Mullakin nämä on onneksi avaamattomia, niin säilyy hetken aikaa jemmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.