17.1.2021

VIIKKO 2 PAKKASPÄIVIÄ & SILMÄPOLIREISSU

Viikon kuvat ja kuulumiset! Tämä postaustyyli tulee nyt palaamaan tänne blogiin. Toivottavasti tykkäätte. Tiistaina näin ystävääni ja käytiin Kärkkäisellä. Ostin muun muassa uudet talviratsastussaappaat. Sillä nykyiset kengät alkaa olee jo loppuun käytetyt. Ne on ollut käytössä jo 10 syksyä ja talvea. Jos menis vielä nää pakkassäät.Tällä viikolla oli tosi kaunista, kun aurinko paistoi, vaikka oli tosi kylmä. Kylmimmän päivät vietin sisällä. Kohta saa taas kaivaa aurinkolasit esiin. Helmi vauva oli väsynyt yhtenåbpöivånå ja lohkoihin koko päivän tunnelissaan. Seuraavana pöivänä taas jaksoi temmeltää..
Olin taas silmäpolilla. Juteltiin näönkuntoutuaohjaajan kanssa mm tietokoneen päivittåmisestä tai oikeastaan korjauspäivityksestä kun suurennus ohjelma ei toimi kun tietokone päivittyi. Tietysti myös muutenkin näin tilanteesta juteltiin.
Ilmeeni kun ei ole ilmettä. Olin taas arvannut että taksitilaus viestillä häviää jonnekkin. Sitten soitin taas että missä lue kyyti vai eikö tilaus taaskaan tullut läpi. Tuttuun tapaan tein taas lähtöä tallille. 
Tällä viikolla olin ratsastamaan maanantaina ja sunnuntaina. Lauantaina oli vielä niin kylmä että tunti siirtyi sunnuntaihin. Mutta tänään sunnuntaina oli jo leudompaa ja tuli jopa kuuma ratsastaessa.

Riia oli tänään, maanantaina hyvä. Aluksi tehtiin perus pysäytyksiä ja pääty-ympyrällä taivuteltiin ja tehtiin voltteja käynnissä ja ravissa. Väistöt sujui paremmin kuin eilen, sunnuntaina. Mun oma käsikin pysyi rentona, enkä jäänyt samalla lailla ohjaan liikaa kiinni. Laukannostot oli taas vähän hätäisiä, kun hevonen oli aika reaktiivinen.

Kolmatta päivää satulassa peräkkäin, niin oli jo vähän takalisto kipeenä, tai sitten vain tunsin istuinluuni selkeämmin.

Tunnin jälkeen pussitin heiniä ja annoin Väiskille iltapuuronsa. Miten on tykkäät teko tallitöistä? 
Tää on varmasti maailman parhain näkymä? ❄🐴😍

Tänää sunnuntaina oli kyl super kiva sää ratsastaa, eikä ollut edes kylmä, päin vastoin hetkittäin tuli kuuma.
Viivin kanssa tehtiin voltteja, ympyröitä ja pysähdyksiä. Eli taivuttelin aika lailla koko ajan. Laukannostoja otettiin ympyrällä ja laukattiin puoli ympyrää. Viivi oli aika kiva, vaikka hepoilla ollutkin 3pv vapaata.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.