24.1.2021

VIIKKO 3

Tässä teille taas viikon kolme kuvat ja kuulumiset. Viikko on ollut oikein tapahtumarikas. 

Maanantaina ratsastustunnilla menin Vikkanilla. Vikkan oli aivan super maanantaina. Tehtiin avoja pituushalkaisijalla käynnissä ja ravissa. Sain ne sujumaan toosi hyvin, kuin ajatuksen voimalla. Mutta ehkä siinä vaikutti se, että mua edeltävällä tunnilla Vikkanilla ratsasti yksi aika kokenut ratsastaja. Eli, sain hyvin verrytellyn hevosen Laukoissa Vikkan innostui tuttuun tapaan, jonka seurauksena siirtymät oli aika hätäisiä.😅❤
Ratsastustunnin jälkeen jäin auttaa iltatallissa. Pussitin heinää, jaoin ruuat ja lakaisin käytävän. Vein myös yhdet varusteet jotka joku oli unohtanut. Jouduin toki jättämään suitset satulatelineeseen roikkumaan koska kyseisen ponin suitset on sen verran ylhäällä etten näe lukea ponin suitsia paikkaa ja siinä oli muutama tyhjä suitsikoukku.
Aamukahvit on ollut kiva juoda valostuvassa aamussa.
Tuli piipahdettua myös tiistaina Lahdessa työvalmentaja tapaamassa. Laitettiin yhteen päiväkotiin työharjoittelupyyntö ja ensi viikolla pääsen sinne käymään. Katsotaan jos sinne pääsisi töihin.
Näin myös serkkuani keskiviikkona. Käytiin kävelyllä ja olin hetken aikaa hänen luona. Alkaa aurinko olla sen verran kirkas, että saa kaivaa taas aurinkolasit esiin. 
Tuli käytyä Lahdessa tapaamassa työvalmentajaa. Kovasti oon yrittänyt töitä löytää, mikä on hankalaa ollut. Perjantaina näin ystäviäni. Ja kyllä otin kaksi lähes samanlaista kuvaa Torilla eri päivinä toki. Kävimme syömässä Mamma Mariassa, pikkuveskulla katsomassa valotaideteoksia, koska Lahti on ympäristöpääkaupunki 2021 niin avajaisviikkona oli noita valo- ja ääniesityksiä. Siellä ei kyllä kauan oltu, mutta olisi ollut kiva kiertää toi kokonaan. Lopuksi kävimme myös vielä Amarillossa kaakaolla.

Meillä oli oikein mukava päivä. Muutenkin tämä viikko on ollut tosi kiva. 
Menin mun viikon molemmilla tunneilla Vikkanilla.
Tänään lauantaina menin myös tunnilla Vikkanilla ja tehtiin ympyrällä voltteja, pysähdyksiä ja peruutuksia käynnissä ja ravissa. Volteilla taivutettiin aina hevosta banaanksi. Yhden ympyrän aikana tehtiin siis neljä volttia. Ravia mentiin ilman jalkkareita. Loukattiin myös muutama kierros ympyrällä tehden aina kerran kierroksessä käynti siirtyminen ravin kautta.
Laukkojen jälkeen jatkettiin ravityöskentelyä. Alkoi jo olla aika hämärää, jotain menin vahingossa sitten kanisterin ohi missä piti tehä voltti. Ope sit kysy et nään eteeni. Vastasin että en. Johon hän totesi "kestä hetki, kohta lopetetaan" Eikä laittanut enää valoi kentälle. Onneksi on kuitenkin lunta mikä vähän helpottaa. Lopuksi vielä käytiin läpi kehittämiskohteita mitä aletaan seuraavaksi treenailla. Ja näistä vuoden tavoitteista tuun kertoo blogin puolella taas, kun saan koneen suurennuksen kuntoon. 

ja Pikku vinkki. Talvella ei kannata pestä talli vaatteita samana päivänä kun menee tallille. Tulee kylmä. Nyt oon molempina iltoina jäänyt auttamaan iltatallissa ja se on ollut mukavaa puuhaa, vaikka ehkä hieman raskasta kun sitä ennen juurikaan ole tehnyt. Säkitin ja jaoin heinää ja annoin kauraa hevosille. Haettiin myös kakarat (parivuotisia varsoja) talliin. Lopuksi lakaistiin vielä lattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.