17.2.2021

TREENI- & KEHITTÄMISTAVOTTEITA VUODELLE 2021


Mulla on tasan kaksi tavoitetta ja kehittämisen kohdetta ratsastuskaudelle 2021. Nämä asiat toki huomasin jo viime vuoden loppupuolella. Ja nyt ne pääsikin treenaamistavotteiksi. Tässä kaksi erittäin tärkeää asiaa ratsastuksen kannalta mitä lähdin kehittämään ja korjaamaan tänä vuonna. Ja lopussa on vielä yksi toive! 

1. Elävä sisäkäsi. 
Viime vuonna opin kantapään kautta ohjastuntuman tärkeyden, mutta sitten kävi niin, että jään liikaa ohjaan kiinni. Haluan hyvän tuntumaan joka toki onnistuu aika hyvin, mutta elävä sisäkäsi on seuraava kohde, johon tuun keskittymään. Haluan päästä eroon siitä että jään ohjaan kiinni, unohdan puolipidätteet ja myötäämsen tärkeyden.

2. Lähellä oleva ulkopohje. 
Käyttäessäni missä tahansa tehtävässä sisäpohjetta unohtuu usein ulkopohje vain roikkumaan. Haluan saada ulkopohkeen pysymään lähellä ja tukena, että tehtävät onnistuu entistä paremmin.

+ 3. Toivon että pääsen ratsastamaan mahdollisimman paljon ja monipuolisesti. Ilman uusia loukkaantumisia. Eli olisi todella toivottua saada tästä vuodesta mahdollisimman ehjä. Kun pari edellistä vuotta on mennyt rikkonaosemmin.

Mitä tavotteita ja kehittämisen kohteita sulla on ratsastuksessa vuonna 2021

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.