2.1.2016

~ -15 & ratsastamaan! ~


Hei!
Aamulla oli  -15 pakkasta ja ohut lumikerros kun pääsin tännään, taas pitkästä aikaaan ratsastelemaan. pariin viikkoon en ole päässyt, ensin oli kuolun joulujuhla ja seuraavaksi oli joulupyäht, niin silloin ei olllut tunteja. Eli, vuoden ensimmäinen ratssastustunti :D
Minulla oli Vikkan, joka oli hyvä tänäään, ei laiska eikä kaahottanut. Miinuksena oli kenttä  mikä oli jässä, lumen ja pakkasen takia. No olimme kaikista sulimmalla alueella, eli keskiympyrällä. Tehtiin ensin käynti-pysähdys siirtymisiä, voltteja. Ravissa myös kevennystä ja harjotusravia. vuorotellen. Ja siinä alkoi pistää kylkeen.. Huomasin tunnilla, että oikeaan suuntaan mennessä Vikkan oli reippampi, toisin kun vasempaan. En tiedä mikä siinä oli, ehkä helpompi suunta? Mene ja tiedä. Lopukäynnit kävimme kävelemässä "maastossa" menimme laidunten välistä kulkevan reitin.


Mutta, näistä talvisista maisemista, minä tykkään! ne vaan on niin hienoja, ja kauniita kun puut on jäässä ja aurinkopaistaa! + Muut maisema(kuvat), tykkään! Otin, ne kun kävelin kotiin. Kauaa en kyllä kerinnyt kuvaila, kun iskä tuli hakee, mitä en toisin tiennyt. 


1 kommentti:

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.