7.5.2016

~ Estekilpailut-kuvapostaus ~

Moi!
Tänään oli ne estekilpailut. Meni sillein, että kolme kieltoa ja hylkäys :D Eniten mä jännitin sitä sarjaa. Se meni eilen pieleen sekä tänään verkassa meni pieleen. Radalla se sitten meni hyvin. 


Verryttelyssä kun hyppäsin sarjaa Vikkan ohitti pari kertaaa sen toisen esteen, ja kolmannela kerralla hyppäsi laineen yli. Kääntyi sarjan ensimmäisen esteen jälkeen laineelle. No lopulta se onnistui, kun se laskettiin melkein puomiksi... Ei ollut mitkään hyvät asetelmat lähteä rataa hypäämään.

Sain myös ekassa luokassa olla liputtaja.

Vaikka sieltä pari ohi menoa/kieltoa tuli niin muuten sujui hypyt hyvin. Paremmin kun eilen. Oon tyytyväinen näihin kisoihin myös vikkaniin. Kiellot tuli kutos ja seiska esteille. kutoselle kaksi kertaa ja seiskalle kerran.
Aamulla ennen kisoja ajattelin, että hypätään jokainen este, ei tuputa, menee miten menee.. Nääin meni tällä kertaa! Kisoihin lähdin kun halusin kokemusta lisää hyppäämisestä!

Laitan tohon loppuun videon siitä radasta ja lämmittelyistä. Ajattelin, että tämmönen kuvapostaus kisoista olisi kiva, kun ei ole paljon mitäää kerrottavaa. Nauttikaahan kuvista kun niitä kerrankin on näin paljon!


Valmistaudutaan kisoihin.


Mennään kentälle. Lämmittelemään.

Nopea poseeraus ennen lämmittelyä ja kisoja!

Alkuverryttelystä


Mä jännitän, ilme sen kertoo!Radalla mennään jo!


Huomatkaa Vikkanin häntä :D
Nämä kuvat myös on radalta. (c) Jenny)


Ei taidolla vaan tyylillä :DMiia ja Vikkan!Tähän vielä video. Video loppuu ensimmäiseen kieltoon, mutta ratsastin kuitenkin perusradan loppuun saakka.
2 kommenttia:

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.