6.5.2016

~ Estereenit #2 ~


Heips! 
Kohti kisoja. Tunti oli viidestä-kuuteen.
Mulla oli Vikkan. Harjasin Vikkanin reippaasti kun oli vähän kiire. Muutenkin taisin tehdä tallivaate-vaihto ja lähde tallille ennätyksen. Jossain viidessä-kymmenessä minuutissa.

Mutta tuntiin - >
Käynnistä otin käynti-seis-käynti siirtymisiä. Pienen hetken kerkesin sitä tehdä. Kunnes aloimme ravailemaan ja ravi käynti siirtymisiä. Siirtymisiä ja tempon vaihtelua. Näitä siirtymisiä molempiin suuntiin.

Verryttelyä jatkettiin hyppäämään ensin ristikko. Jokainen vuorotellen. Ristikko meni hyvin. Ristikon jälkeen hypättiin vielä okseri ja sarja. ( Yksittäisinä ). En muista kumpi hypättiin toisena ja kumpi oli kolmas. Mutta ei sillä ole väliä. Okserin hyppy sujui hyvin. Mutta sarja meni vähän huonommin. Sarjan ensimmäiseen hyppyyn en päässyt mukaan. Kun Vikkan hyppää hieman korkeasti. Siitä alastulossa horjanhdin jotenkin kaulalle. Jatkettiin toiselle esteelle ja se hypättiin niin että olin kaulalla, Alastulon jälkeen putosin selästä. Jotenkin selälleen. Takasin selkään vaan ja uusi yritys. Toisella kerralla sarjan toiselle esteelle kielto ja ohi. Kolmas kerta toden sanoo ajattelin. Tultiin sitten se ravissa. Noh, se (sarja) sitten onnistui lopulta.
Näiden Hyppyjen jälkeen hypättiin rata. Hypyt sujui hyvin, mutta en meinannut muistaa sitä rataa. Onneksi opettaja sitten huuteli, että mikä on seuraava este.

Positiivista on myös se, että Vikkanilla nousi laukat myös hyvin ( ja reippaasti ) oikeaan kierrokseen. Mikä on yleensä ollut vaikeampi kierros. Toivottavasti näin on huomenna myös kisoissa.

Tunnin jälkeen kun hevoset oli harjattu ja viety pihattoon, putsasin vielä Vikkanin satulan ja suitet. Sekä ne saappaat jotka mulla oli silloin koulukisoissa. Koska otan ne myös kisoihin huomenna. On ainakin puhtaat varusteet!

Kiitos myös kuvaajalle!
3 kommenttia:

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.