9.2.2017

Luomua hiuksiin

Moikka! Olen pitkään haaveillut luomushamppoota ja -hoitoainetta kokeiluun. Vihdoin ja viimein, viime viikon torstaina kävin ostamassa shampoon ja hoitoainen testaukseen. Ostin myös hius- ja vartaloöljyn. Nämä kaikki tuoteet löytyvät ja ostin the body shopista, kun olin Hämeenlinnassa.

Edellinen luomushampoo kokeilu ei ollut mikään parhain. Kokeilin viime keänä palashamppoota ja laimennettavaa hoitoainetta. Palashampoo vain takutti hiukset, eikä hoitoaine auttanut shampoon tekemiin takkuihin. Vaikka kokeilin vielä ilman laimennusta.


Tällä kertaa päädyin kokeilemaan banaanishampoota ja -hoitoainetta, kun myyjä niitä suositteli minulle. Nyt olen käyttänyt näitä tuotteita kuukauden verran ja tähän mennessä olen ollut tyytyväinen näihin. Shamppoo vaahtoaa hyvin hiuksiin, eikä paljoa tarvitse ottaa kerralla. Pieni määrä riittää oikein hyvin shamppoota sekä hoitoainetta. Lisäksi niissä on tosi kiva banaanin tuoksu. Shamppoon ja hoitoaineen hinta  noin 13 euroa kappale. 

Eron huomaan normaalilla ja luomushampooolla. Tämä luomushamppoo ei jätä hiuksia pesun jälkeen karhean tuntuisiksi. Toisin kuin esimerkiksi L'oreal Elvital tai Dove.

Havaintojani banaanishampoosta ja -hoitoaineesta:
+Hiukset eivät takkuunnu, miellyttävät harjata, kun hiukset on kuivuneet pesun jälkeen, sekä myös aamulla.
+Hiukset eivät myöskään ole katkeilleet suihkussa yhtä paljoa mitä ennen. Tai hiusten katkemattomuus  johtuu siitä kun hiukset on paremmassa kunnossa.
+Hiukset ovat ilmavat.
-Alkuun hiukset tuntuivat pesun jälkeen karheilta, vaikka käytän edellistä öljyä latvoihin. Nyt kuukauden käytössä ollut shampoo, niin hiukset ovat tottuneet siihen, eivätkä enään ole karhean tuntuiset.Hius- ja vartaloöljyyn en ole ollut yhtä tyytyväinen. Kun laitoin sitä ensimmäisen kerran torstai-iltana suihkun jälkeen hiuksiini, niin perjantaina aamulla hiukset olivat ihan öljyiset. Eli se öljy ei ollut imeytynyt ja kuivunut hiuksiini. Vartalooni öljy kyllä imeytyi ja kuivui taas ihan eritavalla. Toisin hieman hitaasti. Joten käytän sitä öljyä nykyään pelkästään vartalooni. Vain body shopin nettisivuilla sanottiin, että öljyä kuuluu laittaa vaan pelkästään latvoihin, tätä ei lukenut tuossa tuubissa. Öljyn hinta 20 euroa.

Havaintojani hius- ja vartaloöljystä:
-ei sovi hiuksille, vaikka myyjä sanoi ja purkissa myös niin lukee. (Tai voihan se olla, että tämä ei  vain sovi minun hiuksilleni, mutta jollekkin toiselle sopii.)
+vartalolla se tuntuu oikein miellyttävältä. Kosteutttaa kivasti kuivia käsiä ja jalkoja.
+jos tämä jollain sopii myös hiuksille, niin sitten ei tarvitse kuin yhden öljyn, kun voi käyttää samaa öljyä vartalolle ja hiuksille.

Oletteko te testanneet näitä tuotteita ja jos olette niin mikä on teidän mielipiteenne näistä tuotteista?

6 kommenttia:

 1. Hius- ja vartaloöljy on kaksi eri asiaa, enkä itse käyttäisi samaa tuotetta kumpaankin. :) Hiusöljyn tarkoitus on juurikin se, että sitä laitetaan vain latvoihin, jotta se kosteuttaa huonoja ja heikkoja latvoja, eikä sitä ole tarkoitus laittaa päänahkaan - muuten tulos on juurikin rasvainen. The Body Shopin tuotteet on mielestäni todella laadukkaita, voin suositella muitakin kyseisiä rasvoja ja meikkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite myös oon tykännyt The Body Shopin tuotteista.

   Poista
 2. Onpa outoa että tuon vattaloöljyn väitetään sopivan hiuksillekkin :o No onneksi se sopii hyvin vartalolle. Banaanishampoo voisi olla tosi ihana!
  mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin sitä itsekkin. Itse suosittelen tuota banaanishamppoota, olen tykännyt siitä paljon :)

   Poista
 3. Mäkään en koskaan ole kuullut että ois samassa hius ja vartaloöljy :D
  Sitä hiusöljyä kannattaa oikeasti laittaa ihan vaan muutama tippa jonka hieroo ensin käsiin ja siitä latvoihin, itse tein ekalla kerralla sen mokan että laitoin liikaa ja pakkohan ne oli sit mennä uudestaan pesemään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se vieras asia itsellekkin. Mä myös olen tehnyt tuon virheen, että laitan liikaa öljyä mm. tuolloin kun tuota body shopin öljyä testasin..

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.