25.2.2017

Pellolla

Moikka!

Tänään oli hieman erilainen ratsastustunti. Sillä olimme pellolla. Itse en ole ollut pitkään aikaan kunnolla pellolla, niin oli kyllä tosi kivaa päästä pellolle ratsastamaan. Tunnilla menin Vikkanilla. Hevonen oli jo edellisellä tunnilla, joten sain valmiin hevosen.

Alkukäynnit otimme kentällä. Kun kaikki oli valmiita lähdimme pellolle Teimme normaalisti taivutuksia ja asetuksia, menimme myös harjoitusravia ja kevyessä istunnnassa istuen  ravia. Pellolla pääsimme myös paremmin laukkaamaan. Oli tosi ihanaa päästä laukkaamaan pellolla kunnolla, kun siellä on sen verrna enemmän tilaa ja pohja parempi, kuin kentällä. Laukkojen jälkeen Vikkan innnostui ja rupesi hieman kaahaamaan ravissa, muutamat puolipidätteet ja käyntisiirtymiset tehtyäni sain hevosen rauhaliselle raville. Siinä ravissa otimmme vuorotellen harjoitus- ja kevyessäistunnassa ravia. Laukat, ravit, ihan kaikki otimme molempiin kierroksiin.
Kun lähdimme takaisin kentälle, niin kävelimmme mäen ylös ja kentällä otimme vielä loppukäynnit.

Niinkuin jo tossa aiemmin sanoin, että oli tosi kivaa päästä pellolle. Edellisestä peltoreissusta on jo sen verran pitkä aika, että nautin kyllä koko tunnin ajan. On se myös tosi kivaa vaihtelua tuntityöskentelyyn kentällä. Mukavaa lauantaita kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.