13.5.2017

Ristiin meni


Moikka! Tänään huomasin, että olen postaillut toukokuussa vain yhden kerran, kun on ollut koulua, reissailua ja silti olen myös käynyt ratsastamassa (seliseli). Joten nyt tulee vaihteeksi ratsastustunti -postaus.

Tunnille sain Vikkanin. Vikkan oli alkuun hieman laiska, mutta tunnilla teimme paljon siirtymisiä, niin hevonen pikkuhiljaa heräsi alkeistunnin kevyeltä menolta.


Alkukäyntien jälkeen aloitimme oikeassa kierroksessa tekemään s-kirjaimen pitkällä sivulla loivaa kolmikaarista kiemurauraa ja toisella pitkällä sivulla r-kirjaimen kohdalla teimme voltin. Kierroksen jälkeen siirryimme kevyeen raviin. Muutaman kerran tehtyämme tehtäviä, lisättiin vielä c-kirjaimen kohdalle kolmen askeleen käyntisiirtyminen. Alkuun käyntisiirtymisen jälkeen Vikkan lähti hitaasti raville, mutta muutaman napakan avun jälkeen siirtymiset sujui hyvin.
Vaihdoimme kokorata leikkaalla suuntaa ja teimme vielä samaa tehtävää myös vasemmassa kierroksessa. Parin kierroksen jälkeen vaihdoimme kevyen ravin harjoituraviin.


Tämän tehtävän jälkeen oli välikäynnit. Välikäyntien jälkeen jatkoimme siirtymistehtävillä. Pitkillä sivuilla tuli R ja S kirjaimiin käyntisiirtyminen, L ja C kirjanten kohdalle tuli pääty-ympyrä laukassa, muut pätkät mentiin harjoitusravissa. Aloitimme vasemmassa kierroksessa ja lopuksi vielä vaihdoimme suuntaa oikeaan kierrokseen. Tässä vaiheessa käynti-, ravi- ja laukkasiirtymiset sujui hyvin.

Tänään tuntui, että hevonen oli hyvä vasemmassa kierroksessa, niin itse olin silloin huono ja oikeassa kierroksessa hevonen tuntui huonolta ja minä taas hyvältä. Onneksi väleihin tuli samaan aikaan hyviä pätkiä molemmilta. Kuitenkin olen tyytyväinen tuntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.