2.5.2017

Lilja ja Luna: päivä ulkona


Moikka. Vihdoin pystyimme päästmään eilen Vappuna puput ulos ulkotarhaan melkein koko päiväksi, kun kelit sen salli. Pupujen oli tarkoitus päästä jo vappuviikonloppuna ulkoilemaan ulkotarhaan, mutta takatalvi iski, joten ulkotarhaan totuttelu siirtyi lämpimille päiville.


Häkki on osittain sama mitä viime kesänä. Koiratarhan, joka oli viime vuonna häkin edessä aitauksena vaihdoimme toisenlaiseen aitaukseen, johon puput pääsevät milloin haluavat. Mitään tarhaa häkin edessä ei ole. Liikutuksen ratkaisemme pitämällä pupuja valjaissa. Kuvaa tulee myöhemin pupujen ulkotarhasta.Oli tosi ihana nähdä, kun molemmat nautti ulkoilmasta ja pidemmästä ulkoilusta.


Liljalla riitti energiaa. Se oli yhteensä yli tunnin valjaissa, eikä sekään meinannut riittää. Luna taas oli tuttuun tapaan paljon rauhallisempi. Aamupäivällä valjaissa ollessaan Luna meni puun viereen pötköttelemään toviksi.


Yöksi vielä veimme puput varastoon, koska ulkotarhan uuteen osaan pitää laittaa pohjaverkko, etteivät pääse kaivamaan reittiä ulos. Ja kun verkko saadaan paikoilleen häkin pohjaan, niin puput siirtyvät kokonaan ulos, varmasti jo tällä viikolla.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! 💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.