4.11.2017

8 X PARASTA JUST NYTSe, että näin tämän viikon torstaina serkkuani pitkästä aikaan, käytiin kaupungissa, shoppailemassa ja hän jopa lainasi minulle hieman rahaa, että sain ostettua pitkän villatakkineuleen, talven varalle. Eikä nyt enää tarvitse palella. Sain pitkästä aikaa kunnon shoppailuterapiaa.

Uusi pipo ja tuubihuivi talveksi, hennon vaaleanpunaiset väriltään, tulevat niin hyvin sopimaan mustan villakangastakkini kanssa, jotka ostin kyseisellä shoppailukerralla. Nyt en ole sitten, enää niin mustaan pukeutunut, kun pipo ja kaulahuivi ovat eriväriset mitä takki, kengät ja hanskat.
Työharjoittelu. On vaan niin ihanaa, kun pääsee touhuamaan pienten 1-2vuotiaiden lasten kanssa päivät pitkät, saan onnistumisen kokemuksia ja joka päivä saan haastaa itseäni toimimaan paremmin ja paremmin.

Työharjoittelusta koituva ulkoilu, sillä ensin pyöräilen tai kävelen reilu kahden kilometrin matkan ja sen jälkeen ulkoilemme tunnin lasten kanssa ja työpäivän päätyttyä pyöräilen tai kävelen kotiin. Iltaisin olen nukahtanut hyvinkin nopeasti, kun olen päivisin liikkunut ja puuhaillut niin paljon.


Lumen tulo on ollut todella ihanaa, rakastan lunta ja pieniä muutaman asteen pakkasia. Valokuvaamiseenkin on tullut uudenlaista inspiraatiota lumen tulon jälkeen, kun saa otettua täysin erilaisia kuvia väreiltään, kuin koko olemukseltaan.

Se, että ihoni kasvoista on paljon paremmassa kunnossa, mitä keväällä ja kesällä on ollut. Niin onnellinen, kun määrätty antibioottikuuri on tehonnut mainiosti.


Syys- ja talvi-iltoina on niin ihanaa pukea lämpöiset ja pehmeät pörrösukat jalkoihin yön ajaksi. Illalla tai aamulla ei enää lattiat tunnu viileiltä, kun on pörrösukat jaloissa lämmittämässä. Rakastan pörrösukkia ja ne ovatkin olleet yksi joululahjatoiveeni muutamina menneinä jouluina.

Se, että vihdoin pääsen taas suunnittelemaan, ostamaan ja paketoimaan kavereille, tutuille ja perheenjäsenille joululahjoja. Joululahjojen ostelminen ja antaminen on ihanaa, puuhaa, kun näkee, miten toinen ilahtuu saamastaan lahjasta.


Mitä sulla on parasta just nyt?

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tykkäsin kovat tästä postauksesta. Parasta just on minulle se et saa antaa ja ostaa kavereille joululahjoja ja näkee ku sen antamisen ilon ja sen että saa itekke.😀😊😍❤💛💜💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit kuvista ja postauksesta. Joulu on kyllä ihanaa aikaa ❤️😊

   Poista
 2. Mun mielestä parasta on kyllä sytyttää kynttilät palamaan ja kaivautua viltin alle kuuntelemaan musiikkia tai lukemaan! Odotan jo innolla joulua <3
  Ja kiva postaus, ihana tuo maisemakuva :)

  harjoitellenhyvaksi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuokin on aivan ihanaa, kun voi kääriytyä viltteihin. Sama täällä, Joulun odottaminen on alkanut ❤️
   Kiva kuulla että tykkäsit postauksesta ja kuvista 😊

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.