16.9.2020

#INSTAGRAM

Edellisessä postauksessa ihmettelin, että miksi mun instagram ei toimi ja sainkin siihen vastauksen kommentteihin ja instagramissa vinkin kokeilla poistaa blogin linkki profiilissa. Ilmeisesti Instagram oletti, että myyn eläimiä ja oli siksi rajoittanut toimintaani, vaikka Insta ja blogi on päiväkirja mun heppailuista. Mutta eihän ne sitä tiedä.

Blogilinkin poiston jälkeen instagram lähti toimimaan normaalisti. Pystyn taas kirjoittamaan kuvatekstit, tykätä ja kommentoida seuraamieni tilien julkaisusista.

Hetken aikaa sitten pohdin, että miten saan pidettyä blogin linkin instan profiilissa ja mikä myös sopii inatagramiin, ettei tule uusia rajoituksia toimintaani/tililleni. Nyt siinä sitten on instabio-linkki, josta pääsee blogiin, blogin faceen ja henkilökohtaiseen instagramiin. Ehkä Myös lisään siihen twitter-linkin.

Olin jo kerinnyt tehdä uuden tilin varmuudeksi, jos nykyinen tili olisi mennyt lukkoon kokonaan. Onneksi ei mennyt ja onneksi ei tarvinut poistaa tätä tiliä, koska siellä on paljon kivoja muistoja ja kuvia mitä en halua menettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.