25.4.2021

VIIKKO 16: AINA EI ONNISTU

 Moikka! Huhtikuun viimeinen kokonainen viikko ja nyt on taas aika kuvien ja kuulumisien. Päivitin mun valokuvaussivun, käy tsekkaa sieltä uusimmat lisätyt valokuvat.


Maannataina sain tunnile Vikkanin. Mentiin ravissa ja laukassa puomeja, korotettuja puomeja ja kavaletteja. Ravissa maapuomit sujui tosi kivasti, tempo oli hyvä ja päästiin sujuvasti puomien yli. Laukassa taas mentiin korotettuja puomeja ja kavaletteja, mutta mun oma tasapaino oli niin huono, eikä jalat pysynyt paikoillaan, joten siinä vaiheessa homma meni ihan piapariksi. Alku oli hyvä, mutta lopputunti meni ihan pieleen. Muutenkin viime aikoina ei ole oikein hyvin sujunut tunnit...

Muuen viikolla jatkoin taas tietokoneeni suurennusohjelman selvitelyitä päivityksestä. koko kuvio on edelleen ihan auki. Kelasta tuli kielteinen päätös koska kone on tällä hetkelä enenmmän arkikäytössä ja ihan satunnaisia työjuttuja teen koneella. Mutta ihan ensin tuli myöntävä päätös, mitä mulle ei oltu ilmoitettu. Nyt maanantaina se kumottiin, kun lähdin kyselemään, että miten homma etenee kun mitään ei ollut kuulunut.

Kelasta tuli nopeasti myös postissa sama ilmoitus. Hyvinkin nopeasti tulee kielteiset päätökset, mutta kun pitäisi tulla mua helpottavia päätöksiä, niin niissä kestää monta kuukautta.

Kelasta myös sanoivat, että tätä myönnetystä, ei voi käyttää uuteen kouluun, koska sain sen edellisiin opintoihin, mutta siellä (koulussa) juuri sitä suurennusohjelmaa tarvitsisin, kertoessani, että haen kouluun. Voisin toki hakea uudestaan tukea suurennusohjelman kustannuksiin, mutta sitä ei uudestaan myönnettäisi. Kummallista. 

Tuli bongattua sinivuokkoja töistä lähtiessäni ja serkun kanssa lenkillä ollessani perjantaina. Muutenkin olen innostunut seuraamaan kevään merkkejä tänä keväänä, osittain siksi, kun tehdään sitä päiväkodissa lasten kanssa.


Olin lauantaina tallilla taas auttelemassa. Ensin aattelin alkeistuntilaisia ja hain hepat sisälle. Olin taas Vikkanin ratsastajan apuna varustamissa hevosta tunnille.

Tunnille sain Sirkkonin. Sirkkonin kanssa ei tänään sujunut pohkeenväistöt, temponnuutokset sujui ihan kivasti. Muutenkin tällä hetkellä treenit ei suju, tehtävät ei oo vaikeita, mutta yhteisymmärrystä hevoseen ei löydy. Lopputunnista opettaja nousi vielä sirkkonin selkään ja siinä vaiheessa huomasin, että mulla oli tullut fyysisesti paha olo, koska olin yrittänyt niin paljon ja kroppa väsähti.

Tunnin jälkeen auttelin iltatallissa. Putsasin pintelit, jaoin kaurat, säkin heinää ja vietiin tallista pari heppaa ulos ja pikkupojat (varsat) sisälle.

Sunnuntaina näin ystävääni kaupungilla. Ensin meitä piti olla neljä, mutta loppujen lopuksi kaksi muuta jäi pois. Syötiin subit, maistettiin uutuuslimppareita ja ostin pitkähihiasen ja hupparin, värissä vaaleanpunainen. Ei varmaan yllätä. Minkälainen sun viikko oli? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.