5.9.2016

Syksy on saapunut

1

2

Vesisateita, kuraa, pilvistä, tuulta, kylmät aamut ja illat, lehdet puroavat puista ja vaihtavat väriään keltaisen, punaisen ja oranssin värisiksi, illat pimenevät, niin se vain väistämättä taas kesä on väistynyt ja syksy on saapunut. Ollaanhan jo syyskuun puolellakin. Tuntuu kuin vasta pari viikkoa sitten koulukin olisi alkanut, mutta onhan siitä jo paljon enemmän kuin pari viikkoa. Noh kolme ja puoli viikkoa. Mekein kuukausi. Tosi paljon enemmän, heh :D kohta itse aloitan työharjoittelunkin. Apua!
Onhan syksyssä hyviäkin puolia, kauniita syysiltoja, kuitenkin vielä parhaimmillaan päivät ovat lämpimiä, eikä ole enään inhottavia ötököitä. Saa otettua myös upeita syksyisiä kuvia!

3

4

5
Itse tykkään, kun Suomessa on neljä eri vuodenaikaa. Tulee kivaa vaihtelua luontoon, valokuviin ja vaatteisiin. Kohta voi pukea villapaitoja. Vaikka itse olen aika lämminverinen, tuskin tänäkään syksynä ja talvena tulee hirveästi käytettyä mitään villapaitoja ja -sukkia. Korkeintaan vain tallilla. Mutta en muuten.
6

Mikä on teidän suosikkikuva?

1 kommentti:

  1. 1,2 nisä on kaunit värit ja ite tykäny kans syksystä☺❤

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.