6.11.2016

Ensimmäiset talviulkoilut


Moikka taas kaikille! Tällä kertaan taas on vuorossa pupujen kuulumisia. Ollessani vielä maanantaina ja tiistaina kotona pidimme pikkusiskoni kanssa pupuja ensimmäistä kertaa valjaissa, kun on ollut lunta. Tai no maanataian lumet oli jo ehtinyt sulamaan, mutta tiistaina aamulla vein puput vuorotellen ulos valjaissa, kun yöllä oli satanut lunta. Kun pikkusiskoni oli silloin koulussa. Ja jos Lunan ja Liljan vie samaan aikaan pihalle, niin silloin toinen pomppii toiseen suuntaan ja toinen toiseen. Silloin tulee hieman hankaluuuksia, kun kumpikin haluaa mennnä eri suuntiin. Joten vuorotellen parempi, jos olen yksin. Tiistaina Luna oli oikein innoissaan. Pompi ja spurttaili valjaissa. Lilja taas ei kauaan viihtynyt pihalla, taisi silloin vielä vähän jänistää. hetken oli pihalla ja ihmetteli valkoista maata, kunnes pompppi varaston ovelle haluten sisälle. No tiitainahan sitten iltapäivälllä lähdin Hämeenlinnaan joten ulkoilutus on jäänyt siskoni vastuulle. 


Launantaina ja sunnuntaina pidimme taas yhdessä pupuja ulkona. Molemmat olivat innoisssaan päästessään ulos, eivätkä enään yhtään aristelleet lunta. Näyttivät ihan nauttivan päästessään ulos purkamaan energiaansa, mitä häkissä tulee aina kertymään. Emme kuitenkaan ole viittä minuuttia ppitempään pitäneet pupuja ulkona. Vaikka pakkasta ei ole ollut 5:ttä astetta enempään.


Luna ei ollut oikein yhtään tänään kuvauksellinen, kipitti vain kameraa karkuun. Lunan kuvailuja vaikeuttaa myös tuuhea turkki. Liljasta sentään sai pari hyvää kuvaa, jotka voi julkaista teidän iloksi.

4 kommenttia:

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.