1.11.2016

Lokakuun suosikit

Moikka! Lokakuu tuli, oli ja meni. joten nyt on taas aika käydä läpi kuukauden suosikkeja!

Suosituin postaus lokakuussa oli "Pampula" postaus, jossa kerron ensimmäisestä ratsastustunnista ponilla. Samalla se yös oli uusin postaus, jonka takia, siinä on eniten katseluja.

Oma suosikkkipostaukseni oli 'Uusi ponituttavuus'-postaus. Siinä kerroin tunnista, kun olin ratsastanut kivalla myyntiponilla. Postaukseen pääset tästä


Lokakuun kommentoijat ovat Sella ja Pinja! Kommentteja tuli tässä kuussa yksitoista kappaletta + omat vastaukset. Vaihteeksi taas vähän enemmän. mIkä sopii mullle hyvin. Kiitos kommentoijille!

Postausten määrä on pysynyt nyt lokakuun ajan taas mukavan aktiivisena. 11kpl. Tänne on tullut paljon erilaisia postauksia. Mistä itse ainakin tykkään. Onko teistä, lukijoista kivaa, kun blogissa tulee erilaisia postauksia?

Tykätyin instagram-kuva on kuva Eskosta. Kun poni on juuri päässyt tarhaan tuntien jälkeen.

Omat lokakuun suosikkini ovat ehdoton lokakuusssa syysloma! Loma tuli tarpeeseen, koska työt, koulu ja vähäiset yöunet oli väsyttänyt mut aika kovasti! Syysloman ajan sain nukkua kertynyttä univelkaa pois. Muutama yö nukuttiin 12h yöunilla. Lomalla löysin myös tarvikkeita joita olin jo pitkään, kesästä aakka etsinyt. Nimittäin tuo Adidaksen verkkatakki, Ratsastusaappaat ja -kypärä. Verkkatakin löysin kirppikseltä, kypärän ja saappaat löysin Horzelta! Olen tosi tyytyväinen löydöksiini.


saappaat on ollut niin vaikea löytää, kun olen niin kapeasäärinen ihminen, että kaikki on ollut aina liian isot pohkeen ympäriltä. Nyt löysin Horzen Juniorimallin saappaat. Joihin olen erittäin tyytyväinen! Kypärästä ajttelin, että tarvitsen uuden talvikypärän, kun vanhastat on lipa mennnyt rikki. utta ostinkin säädettävän kypärän. Jolloin en tietennkään tarvitse kahta eri kypärää. Nyt saappaat ja kypärä tuli heti käyttöön, pari kertaa kokeiltuna, niin voin sanoa, että on kyllä molemmat tosi hyvän tuntuiset päällä! 

Yksi suosikki on myös se, että opein tekemään jonkinlaisia bannereita. Ei ne mitään täydellisiä ole, mutta itse tykkään tuosta nykyisestä bannerista. Jonka olen itse tehnyt. Myös Sannin uusi levy on ollut menneen kuukauden kuunnelluin, olen vain niin tykännyt siitä.

Tässä oli tältä erää kuukauden suosikkeja, toiottavasti tykkäsitte. Ja kertokaa mistä te tykkäsitte eniten lokakuussa.

3 kommenttia:

  1. Kiva postaus musta on kiva , että tulee erilaisia postauksia. :)
    Jatka samaa mallii.

    VastaaPoista
  2. Täältä löytyy toinen joka on vuosia tuskastellut saappaiden kanssa. :D Tähän asti on aina ollut kengät erikseen, joiden lisäksi nahkaiset saappaanvarret, ja näistä en kyllä ihan heti luovu kun on niin helppo pukea ja saa paremmin oikean kokoiset jos joku osa hajoaa. :)

    http://anselminaskeleet.blogspot.fi

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.