29.4.2017

Pelottava kulma

Moikka!😊 Käytiin siskoni Sarin kanssa eilen, perjantaina (28.4.) liikuttamassa Daaliaa ja Ulffia. Daalian pistimme kärryjen eteen ja Ulffia talutimme riimulla. Ulffin myös pystyy päästämään vapaaksi, kun se seuraa Daaliaa aina koko ajan.

Ponien luokse liikutukseen lähdin vähän kyseenalaisella mielellä, kun oli vain muistoissa ponien kiukuttelut, karkaamiset yms, joten yllätys olikin tosi iso, kun molemmat ponit oli tosi kiltisti rentoja ja kuuntelivat meitä. Tältä poniajelureissulta jäi tosi hyvä fiilis.Tänään lauantaina (29.4.) olin omalla ratsastustunnilla Vikkanilla. Vikkan oli reipas, mutta kuitenkin hyvin kuulolla suurimmasta osasta tuntia.

Teimme ihan normaalisti käynnissä pysähdyksiä ja ravissa voltteja. Ravissa Vikkan oli tosi kiva. Pari kertaa yritti lähteä kaahottamaan, mutta muutamat puolipidätteet tehtyäni hevonen oli taas kuulolla ja ravaili rennosti.
Laukasimme pääty-ympyrällä. Laukka meni siihen nähden hyvin, kun tuuli välillä aika kovaa, niin ehkä taisi hevoselle olla hieman raskasta.


Tunnilla Vikkan pelkäsi yhtä kulmaa jossa oli uudet esteet. Muutaman kerran yritimme mennä kunnolla kulmasta, jotta hevonen olisi nähnyt ja tajunnut, ettei kulmassa ole mitään pelottavaa. Siellä oli vain uudet esteet. Jokaisella kerralla hevonen oli valmis tekemään u-käännöksen ja säntäämään kentän toiseen päätyyn. Joten loppujen lopuksi päädyimme kiertämään kulman, koska opettaja ei halunnut ottaa riskiä, että sattuu jotain, kun tunnilla oli niin paljon eritasoisia ratsastajia. (Aloittelijoita, paljon kokeneempia ja siltä väliltä) Lopputunnista onneksi Vikkan rentoutui eikä kulma ja esteet enään pelottaneet yhtään.


Mukavaa Vappua kaikille ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.