12.7.2017

Ensimmäinen yhteinen vuosi

Moikka! Kahdestoista päivä heinäkuuta 2016, eli tasan vuosi sitten meille muutti kaksi pientä kääpiöluppakorvakania Luna ja Lilja. Menneeseen vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia, kuten muutamia karkaamisia, kynsien leikkuun totuttelua (vaikeuksia), reissaamista mökille, estehyppyharjoittelua, uusia asuinympäristöjä sekä paljon muuta mukavaa ja ei niin mukavia asioita. Kaikesta huolimatta meillä on ollut tosi mukava ja tapahtumarikas ensimmäinen yhteinen vuosi. Toivottavasti tulee monta mukavaa vuotta vielä lisää! Tässä vähän muistelua ensimmäisestä yhteisestä vudesta kuvien ja videoiden kera.

(Pahoittelut kuvalaadusta, nämä ensimmäiset kuvat on otettu puhelimella ja kärsineet monista siirroista, joten siksi laatu on kärsinyt)

Tälläisiä pikkuisia palleroita Luna ja Lilja oli meille tullessa


Mä en kestä, Luna ja Lilja on ollut niin pieniä ja söpöjä pikku palleroita.
Ja nyt vuoden 2017 keväällä ja kesälläMinun ensin piti tehdä yksi isompi video Lunasta ja Liljasta, mutta kaiken puhelinsäätöjen takia videoklippejä ei enään ollut, enkä niitä koneelta enään löytänyt, joten tässä teille kolme videota Lunasta ja Liljasta.

Ensimmäinen osa

Toinen osa

Kolmas osa

Täältä pääset lukemaan postauksen, kun puput tulivat meille ja täältä taas pääset lukemaan minkälainen oli pupujen ensimmäinen viikko. Mukavia lukuhetkiä!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat videot ja postaus oli tosi hyvä tykkäsin😀😍🤗❣💙💚

  VastaaPoista
 2. En kestä miten nättejä kaneja, ja näyttää niin onnellisilta! ♥ Varmasti heillä on ihana paikka asua! :)
  Ja Luna ja Lilja on kaiken kukkuraksi niin suloisia otuksia, voi ei :'D
  Ja sulla on muuten todella kivan oloinen blogi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ovat onnellisia ja suloisia, sekä tykkäävät uudesta kodistaan, jonka saivat alkukesästä. Me kaikki kiitämme kehumista ❤️

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.