1.10.2020

SYYSKUUSSA TAPAHTUI

Tässä syyskuun kuukauden kaikki tapahtumat, olkaat hyvä. Pääsette tämän postauksen muodossa kurkkaamaan mitä kaikkea syyskuussa tapahtui.

- Aloitin lopulta työni päiväkodissa. Ensimmäinen työpäivänä oli 31.8. Tällä hetkellä sopimus on marraskuun loppuun, eli vielä kaksi kuukautta jäljellä. Saa nähdä mitä tämän jälkeen seuraavaksi.

- Migreeni saapui pitkästä aikaan.

- Luna ja Lilja saapuivat taas talveksi mulle. Nyt Helmi sai kavereita. Vaikka erikseen vielä asuvatkin. Saa nähdä kuinka kauan. Ensin Helmin pitää toipua.


- Mulle selvisi, että näköni on huonontunut. Mutta silmälääkäri ei vaivautunut sitä kertomaan, vaan luin tiedon kannasta.

- Silmälääkärin piti olla syyskuussa, mutta sain flunssan, jouduin koronatestiin ja karanteeniin, jonka takia silmälääkäri siirtyi. Koornatestin negatiivinen tulos tuli samana päivänä, kun olisi pitänyt olla silmälääkäri.

- Luna puri Helmiä tassuun aidan läpi ja siitä syystä Helmin jalasta murtui yksi varvasluu sekä meni sijoiltaan. Seuraavat viikot rajoitetaan Helmin liikuntaa ja viikottain vaihdetaan lasta. Toivotaan että pieni toipuu. Ongelmana vain on se, että lasta ei meinaa millään pysyä.
 
- Osallistuin estekurssille, joka oli vähällä peruuntua koronatestin tuloksen takia. Lopulta neg.tulos tuli ja pääsin kurssille. Estetunnit jatkuu vielä pari kertaa lokakuussa. Tämän jälkeen palaan taas kahteen viikkotuntiin.

- Instagram alkoi jumittaa huolella blogilinkin takia. Siksi tilillä oli hiljaista. Paitsi storyssä, se oli ainoa joka toimi. Mutta nyt taas tili toimii kun muutin profiilin linkkiä. Tällä hetkellä facebook  taas ei hyväksy jakaa blogiryhmiin linkkiä. Niin rasittavaa.

Semmoista kaikkea oli syyskuussa. Saa nähdä mitä kaikkea lokakuu tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.