6.3.2021

VIIKKO 9: LIIAN VAUHDIKAS LAUKKAHei maaliskuu! Kevät, sinäkö siellä jo pikkuhilja saavut?

Maanantaina 1.3. sain pitkästä aikaa ratsastustunnilleni Vikkakin. Olisin halunnut mennä jälleen ilman satulaa, mutta ei voinut, sillä laukkailtiin kevyessä istunnassa. Me ollaan kuulemma liian innokkaita ratsastamaan ilman satulaa. Mutta se on kivaa ja kehittää hyvin tasapainoa.

Jatkettiin maanantaina tunnilla samaa myötäämisen treenausta. Alkukäynnit mentiin ilman jalustimia. Tein paljon pysähdyksiä ja siirtymisiä että saisin Vikkanin kuulolle, tammalla, kun oli vauhtia hieman liikaa. Pysähdykset ja siirtymät toimi hyvin. Käytin paljon ääntä, mikä oli varmasti vain hyväksi. Aluksi se kaikki ääneen puhuminen tuntuu hassulta, mutta tunnin aikana tajusin kuinka tärkeää äänen käyttö on.

Tultiin pohkeenväistöjä pitkällä sivulla käynnissä ja ravissa. Väistöt onnistui käynnissä, muttei ravissa. Väistöjen jälkeen tehtiin pysähdys ja nostettiin laukka. Laukattiin pitkä sivu kevyessä istunnassa. Tässä kohtaa Vikkanin innostui sen verran että päädyin tekee väistöt käynnissä. Kerran hävisi jarrut ja kerkesin pelästyä että nyt laaditaan, kun vauhtia oli jöisessä kurvissa liikaa. Jatkoon siitä suoraan kun en uskaltanut tehdä ympyrää. Tämän jälkeen jäin laukassa perusistuntaan, jolloin laukka muuttui paljon hallitummaksi.


Tässä vinkkivideo siitä miten saat videit näkymään blogisa oikein! Sen teki Muuliprojekti blogia kirjoittava Kaisa, pyytäessäni häneltä neuvoa ongelmanratkaisuun. Sen näet TÄSTÄ LINKISTÄ.

Muuten viikko sujui töiden parissa. Ja illat äänikirjoja kuunnellen. Jouduin myös vaihtamaan Bookbeatin 20 tunnin tilauksen sataan tuntiin, koska lukuaika loppui kesken hyvän kirjan. Tällä hetkellä olen koukussa äänikirjoihin.

Lauantaina olisi myös ollut ratsastustunti ja mahdollisuus taas jäädä auttamaan iltatallin parissa, mutta olin tullut hieman kipeäksi, joten tottakai tallille meno oli peruttava ja seurattava omaa vointia. Vielä viime syksynä tuntui oudolta perua töihin tai tallille meno siksi, että oli kurkku kipeä tai vähän flunssaa. Mutta toisaalta kun jää heti kotiin toipumaan niin tietenkin paranee myös nopeammin. Nykyään tämä tuntuu jo ihan normaalilta. Itse ainakin haluan jakaa kuitenkin kekoon sillä, etten kipeänä liiku missään, pidän etäisyyksiä ja huolehdin käsihygieniasta.

Mukavaa lauantaita ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.