13.6.2021

PUOMEJA ILMAN SATULAA & ESTEVIDEO

Menin maanataina taas ilman satulaa Vikkanilla. Toistamiseen jo lyhyen ajan sisään, mutta ei se mitään, koska kivaahan se vain oli!
Tehtiin eka temponmuutoksia ja siirtymisiä käynnin ja ravin välillä ja heräteltiin hevosia. Sit tultiin muutamaa maapuomia ravissa ja laukassa. Laukattiin myös koko uraa pitkin vähän reippaammin. Tunti meni kivasti!
Lauantaina sain tunnille Riian. Mentiin kolmikaarista kiemurauraa jonka aikana tehtiin kolme volttia: ekan kaarteeseen, keskellä ja vikaan kaarteeseen. Eli oikeastaan taivutettiin ja asetettiin kolmikaarisen ja volttien avulla. Ensin laukattiin pitkällä sivulla ja myöhemmin tehtiin tultiin kolmikaarista raveissa, mutta tehtiin laukkavoltit. Riia liikkui kivasti, mutta mun oli hankala saada pohjeapuja läpi sen koulusatulalla, koska oon sen verran lyhyt ettei omat jalat asetu oikein hevosen ympärille. Täytyy ensi kerralla ottaa estesatula.


Sunnuntaina päästiin vaihteeksi hyppäämään. Aluksi tultiin muutamaa yksittäistä estettä jonka jälkeen hypättiin rataa.

Ensin mentiin heti ekasta esteesta ohi. seuraavaksi ongelmana tuli, kun meinasin käntyä ihan väärästä kohtaa ja ei saatu hyvää tietä viimeiselle esteelle, ja siksi mentiin taas ohi... Välillä mulla käy niin etten hahmota sitä esteradan tietä ja käännän huonon tien, liian aikasiin tai liian myöhään. Kuten tuossa punavalkoisen ristikon jälkeen kävi punaharmaalla esteellä. päästiin kyllä aina yli, jee, heh.

tultiin rata vielä kokonaan uudestaan ja silloin päästiin kaikki esteet kerralla yli, ihan nappiin ja sekin näkyy tuolla videolla. rata alkoi linjasta pitkällä sivulla,sitten kaarrettiin punavalkoiselle esteelle, vähän niin kuin kokorataleikkaalla ja viimeisenä oli punaharmaa okseri.


 TÄSTÄ LINKISTÄ voit käydä lukemassa mun uutiset kouluun liittyen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.