10.6.2021

SAINKO KOULUPAIKKAA?

Torstai 10.6. oli päivä jota olin odottanut malttamattomana kuukauden ajan. Päivä joka pyöri mielessäni jatkuvasti. Päivä joka oli eräänlainen tavoitesuunta ja suunnan antaja syksylle sekä kokonaisen vuoden verran eteenpäin.

Kuten varmasti muistatte. Toukokuussa hain kouluun Lahteen Kansanopiston Vapaa akatemian valokuvauskoulutukseen, koska olin turhautunut työtilanteeseeni halutessani pysyvää elämäntilannetta. Vaikka koulutuksen löysin sattumalta, niin alkoi tämä suunta kiinnostaa hyvin paljon. Innostuin, kiinnostuin ja olen motivoitunut ihan toden teolla. 

Tänään vihdoin odotus päättyi,  kun tiedotusviesti oli työpäiväni aamun aikana saapunut sähköpostiini. Olin niin malttamaton, että viesti oli avattava heti.

No sainko sitten koulupaikkaa? Tulos on:

Sain koulupaikan. Pääsin opiskelemaan valokuvausta! Jee!! Oon niin innoissani tästä! Vihdoin mulla on syksylle tekemistä ja kokonaiseksi vuodeksi eteenpäin.

Samaan aikaan kun olin hakenut kouluun, ilmaantui mulle työtarjous. Hetken aikaa pohdin ja selvittelin asioita ja ensin ajattelin yhdistää työn ja koulun, mutta lopuksi päädyin ottamaan pelkän koulupaikan vastaan ja pidin työtarjousta varasuunnitelmana, jos kouluun en pääse.

5 kommenttia:

  1. Hei onneksi olkoon mie tiesin että sie pääset sinne kouluu oon iloinen sun puolesta onnea suvi ❤🙂🤗🧡

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että pääsit siihen kouluun johon hait! Onnea opiskeluihin!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.