20.6.2021

voltteja, voltteja, voltteja

Moikka moi, toivottavasti sun viikko on sujunut kivasti. Tänään taas on viikon kuulemisten aika! Alkuviikko oli aika kevyt ilman sen suurempaa ohjelmaa. Kävin töissä ja olin kotona.
Maanataina sain tunnille Vikkanin. Tunti oli aika kevyt ja tehtiin paljon volttityöskentelyä. Oltiin pienennetyllä kentällä ja tehtiin volttikahdeksikkoa pitkille sivuille. Vikkanilla riitti energiaa edellisen päivän, sunnuntain estetunnista huolimatta.
Ensin otettiin vastalaukkaa loivalla kiemurauralla ja tällä kertaa onnistuimme siinä hyvin. Laukka ei pudonnut ennen aikojaan. Jee!! Seuraavaksi otettiin pitkällä sivulla laukannostoja siten, että päädyssä tehtiin voltti jonka jälkeen tuli laukannosto, aika pian piti jo siirtää tavoin voltin ajaksi ja voltin jälkeen uusi laukannosto. Oli kyllä kiva treeni.
Perjantai oli monipuolinen päivä! Ensin heti aamusta lähdin Lahteen, keskustaan ja käveltiin työvalmentajani kanssa tuleva koulureitti. Onneksi ei tarvitse pysäkkiä stressata, vaan jään torilla pois. Reitti torilta koululle oli tosi suora ja helppo. Ilahduin tästä ikihyviksi. Kerrasta hahmotin reitin, mutta käydään vielä elokuussa ennen koulun alkua kävelemässä reitti uudestaan. Kun koulureitti oli kävelty ja olimme takaisin torilla, niin kiertelin torikojuja siinä bussia odottaessani. Löysin tämän virkatun hevosen ja se oli pakko ostaa, kun on niin super söpö.
Kaiken lisäksi pääsin bussiin itsenäisesti. Torilla menee sen verran paljon busseja, että mun on vaikeaa huomata oma bussi, kun en näe numeroa. Kavereiden kanssa ollessani he aina auttavat mut oikeaan bussiin. Jos olen epävarma, kysyn kuskilta.

Iltapäivällä kävin kampaajalla ja hiukset lyheni jonkin verran kun kuivat latvat leikattiin pois. Kampaaja kun leikkasi ja laittaen aina joitain kohtia hiuksia klipseillä ylös kiinni, oli mun hiukset sen verran painavat, (pitkä ja paksu kun on) että klipsit eivät meinanneet pitää mun hiuksia ylhäällä, vaan  ne valahti alas. :D Hiukset ovat nyt niin kevät ja ilmavat. Nyt on kiva kesätugga. :) 
Lauantaina menin tallille, tunnille. Tunnille sain Ritan. Kuumuuden takia meillä oli aika kevyt tunti ja tehtiin pituushalkaisijalla voltteja. Asettelin Ritaa ja tein pituushalkaisijan matkalla kolme volttikahdeksikkoa, aina jokaisen kirjaimen kohdalla. Rita liikkui kivasti eteen mutta taipui huonosti, joten pyörittelin tammaa sen vaikeaan suuntaan, eli oikeaan. Otettiin myös muutamat laukannostot pitkillä sivuilla. Rita oli oikein kiva tällä tunnilla.
Tuli taas kuvailtua ja pitäisi siirtää hirveä läjä kuvia valokuvaussivulle, kun sen päivittäminen on vähän unohtunut. 
Löysin myös itseni rannalta viikonloppuna. Kävin uimassa perjantaina ja lauantaina, sekä tänään sunnuntaina myös ajattelin käydä uimassa. Oon mennyt rannalle ilta-aikaan kun silloin ei ole niin hirveästi ihmisiä siellä enää.
Toivottavasti sulla on ollut hyvä viikko! Musta tuntuu tällä hetkeltä todella hyvältä, asiat etenee ja syksylle on suunta valniina. En malttaisi odottaa! Kivaa uutta viikkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.