15.8.2021

VIIKKO 32: ENSIMMÄINEN KOULUPÄIVÄ

Moikka! Tällä viikolla oli mun viimeiset kesälomapäivät ja perjantaina oli viikon ja lukuvuoden ensimmäinen etäkoulupäivä!


Maanataina olin tallilla. Toistaiseksi tästä edepäin jatkan ratsastusta kerta viikkon ajan ja rahan puutteen vuoksi. Periaatteessa ehtisin ratsastamaan, mutta en halua että on kiire kotiin ja äkkilähtö tallille. Maannataina tunnille sain Ritan. Tehtävänä meillä oli loiva kiemuraura johon tehtiin kolme volttia.Alkuhaasteena mulla oli, etten osannut hahmottaa volttien kokoa ja niistä tuli joko liian pieniä tai isoja, Rita oli myös aika tahmea alkuun. Voltila vauhti hidastui vain lisää. 

Laukattiin pääty-ympyrällä. Ensin laukattiin eteen kevyessä istunnassa ja sen jälkeen tehtiin ravilaukka siirtymisiä pääty-ympyrällä. Vielä laukassakin Ritaa sai muistuttaa liikkumaan eteen, mutta laukkojen jälkeen ravin tempo oli hyvä.


Tiistaina näin paria ystävääni kaupungilla. Meillä oli mukavaa.Mutta turhautti yli-innokas sähkömyyjä, joka jatkuvasti kyseli yhden ystäväni sähköasioita eikä millään meinannut ymmärtää, ettei hän ollut kiinnostunut keskustelemaan sopimuksen vaihdosta.


Torstaina lähdin serkkuni mukaan tallille. Ajattelin, että kuvaan tuntia, hevosia jne, mutta päädyinkin osallitua itsekin tunnille. Vahingossa. Opettaja vaan kysyi, että: haluatko Suvi tulla ratsastamaan? Mahtuisit ekale tunnille. No päätinpä sitten mennä. Tunnille sain Viivin. Mentiin puomeja. Ratsastin Viivillä toista kertaa sen mammaloman jälkeen ja sain sen kulkee ihan kivasti. Alkuun tein avoja ja muutamat väistöt, ravissa ja laukassa mentiin puomeja voltilla ja kahdella erikokoisella ympyrällä. Ratsastuksen myötä, ne valokuvaukset sitten jäivät.


Perjantaina heräsin jo seitsemältä. Olin nukkunut levottomasti ja illalla oli pää täynnä ajtuksia. Yritin rauhoitella itseäni äänikirjan avula, mutta sekään ei onnistunut. En pystynyt keskittyä kirjaan yhtään. Join aamukahvia ja söin aamupalaa. Jonka jälkeen odottelin etäopetuksen ohjeita ja kirjoitin sillä aikaa tätä postausta. Etäopetuksen ensimmäinen tehtävä saapui puolen päivän aikaan, joka oli itsensä esittely.


Lauantain ratsastustunnille sain taas Ritan. Alkuun Rita yritti omia temppujaam olla kuuntelematta ohjeitani ja puski menemään miten sattuu, mutta tunnin edetessä sain Ritan liikkumaan eteen ihan hyvin. Teimme käynnissä väistöjä, jotka sujui ihan hyvin. Väestöjen jälkeen otettiin ravisiirtyminen. Ennen seuraavaa väistöä toisella pitkällä sivulla.
Väistöjen jälkeen teimme kentälle salmiakkikuviota ravissa ja kentän keskelle keskiympyrällä tehtiin laukkaympyrää. Salmiakkikuviota oli vähän haastava hahmottaa. Laukassa Rita innostui ja oikein heräsi vauhtiin. Laukkanen jälkeen loppuravit meni tosi mukavassa tempossa.

Sunnuntai meni tavatessani sisarunsiani ja käydessä poimimassa mustikoita ja puolukoita
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.