8.8.2021

VIIKKO 31: ONNISTUNEET KOULUTUNNIT

Maanantaina Riian kanssa sujui kivasti. Riia kuunteli hyvin mun istuntaa ja pystyin pitää sen kuulolla ja saada reagoimaan istuntaani super kivasti.
 Oltiin ensin keskiympyrällä. Kun meitä oli neljä ratsastajat, niin pyrimme kulkemaan parin kanssa samaan tahtiin.
 Tultiin myös kolmikaarista kiemurauraa, tehden siinä siirtymisiä käynnissä ja ravissa. Vuoroteltiin siirtymiseen kohtia, ettei aina ollut samassa kohtaan siirtyminen käyntiin tai raviin.
 Sain Riian asettumaan suht hyvin oikealle, mutta vasemmassa kierroksella oli usein haasteita.

Otettiin myös muutamat kootut laukannostot ympyrällä. Laukattiin aina vuorotellen jonon viineiseksi. Laukannostojen jälkeen palattiin takaisin kolmikaariselle kiemurauralle tekemään siirtymisiä käynnin, raviin ja laukan välillä. Tässäkin kohtaa siirtymiset oli eri kohdissa. Lopuksi tultiin vielä pari kertaa laukassa koko kolmikaarinen kiemuraura tehden laukanvaihdot käynnin kautta.

Kuten jo alussa sanoin, tunti meni toai kivasti. Se oli monipuolinen ja sain taas paljon tunnista irti. Oli mukavaa saada kommenttia onnistumisista, haasteista ja niistä hetkistä missä johonkin kohtaan/tekemiseen piti kiinnittää enemmän huomiota. Näin pystyin korjaamaan omaa tekemistänikin paremmin.

Tällä viikolla tuli vietettyä aikaa siskoni kanssa ja ystävieni kanssa, kierrettiin kirpparilta ja istuttiin rannalla. Kuvailin uudella kamerallani ja harjoittelin erilaisia kuvanmuokkauksia.

Lauantaina ratsastustunnillani menin vaihteeksi Vikkanilla. Tunnilla tehtiin avoja, loivaa kiemurauraa ja siihen voltteja. Loivaan kiemurauraan tuli yhteensä kolme volttia ja otettiin myös laukannostoja ympyrällä.
Avoja tehtiin muutaman askeleen pätkissä, kun pitkän sivun alkuun tehtiin voltti, muutama askel avoa, suoritus, uusi voltti S&R kirjaimissa ja sitten taas pari askelta avoa.
 Loivaa kiemurauraa tehtiin molemmille pitkille sivuille. Vikkan asettui kivasti kiemurauralla ja siihen tehdyillä volteilla.
 Laukannostoissa Vikkanin nostot oli energistä, mutta muutaman kerran tiputti raviin ennenaikaisesti. Laukannostoja ennen tehtiin voltti ja voltin jälkeen avotaivutusta, josta nostettiin laukka.
Kummatkin tunnit meni tällä viikolla super kivasti. Tekemisestä jäi hyvä ja onnistunut fiilis. 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.