22.8.2021

VIIKKO 33: KOULUN ALOITTAMISEN ODOTUSTA

Moikka! Nyt olisi taas viikon kuvien ja kuulumisien aika. Maanantaina lähdin siskoni Sarin kanssa tallille kuvaamaan tallin nuorio-osastoa. Viime kesän varsoja: Väiskiä Vellua ja Sepiä. Pääasiassa otin Videoita, mutta päädyin myös testata uudehkoa kameraani, kun siihen mahdollisuus oli.


Tallilta lähdön jälkeen käytiin vielä Hollolan vanhalla kivikirkolla kuvaamassa mun koulutehtävää varten. Samalla sitten päädyttiin kävelemään hautausmalla. Siellä kun on niin rauhallista.Muutoin mun tämä viikko meni aika rauhallisesti. Unirytmin kääntäminen on lähtenyt edistymään. Oon joka aamu herännyt puoli kahdeksalta. Huomenna, maanataina onkin sitten ensimmäinen koulupäivä koululla. Torstaina kävin työvalmentajani kanssa kävelemässä koulureitin uudestaan ja se meni hyvin. Hahmotin reitin yhtä helposti kuin kesällä. Perjantaina sää oli sen verran epävakainen, että jouduin siirtämään yhtiä kuvauksia. Sunnuntaina olisi ollut mahdollisuus päästä kisoja kuvaamaan, mutta kyydin peruuntuessa ne jäi väliin. Mikä harmitti, koska olisin halunnut.


Lauantaina mulla oli viikon ainoa ratsastustunti. Tuntui hassulta olla ratsastamassa vain kerran tällä viikolla, kun tottunut siihen rytmiin, että tallilla on 2-3 kertaa viikossa. Tunnille sain Riian. tehtiin väistöjä pitkällä sivulla sekä siirtymisiä pääty-ympyrällä.Kun mypyrällä oli yksi käyntipätkä siinä tehtiin aknssa väistöä. Riian kanssa väistöt sujui kivasti.Mulla oli riian estesatula, jotta saan paremmin avut läpi, kun hevonen on niin iso.Otettiin vielä ravi-laukka siirtymisiä. Ensin ravattiin kokorataleikkaalla L-päätyyn ja tehtiin sinne pääty-ympyrä harjoitusravissa. Puolessa väälissä ympyrää nostettiin laukka, laukattiin ympyrän loppuosa ja tehtiin toinenn kokorataleikkaa laukassa, takaisin c-päätyyn. Riia oli ihan kiva. Laukassa se lähti ennakoimaan ja väistöissä se olisi vain halunnut jatkaa.

ratsastustunnin jälkeen hoidettiin hevoset. Jaoin kaurat tallin ja pihattohevosille ja vietiin lopuksi tammat ja varsat laitumelle. Tallilla puuhailu on mukavaa.


tallilta lähdettiin vähän ajelulle ja löydettiin auringonkukkapelto. Siihen sitten pysähdyttiin hetkeksi kuvaamaan. On ne hienoja kukkasia.Sunnuntaina ohjelmassa ei ole mitän ihmeellistä. Viimeistelen nyt ainakin koulutehtävän, jottas e on huomiseksi valmiina ja päivitän valokuvaussivua. Mukavaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.