1.10.2016

Viivillä tunnilla

Moikka! Nyt vihdoin pääsen kirjoittamaan teille ratsastuspostauksen! Kun yksi ratsastuskerta jää väliin, on tosi ihanaa kun pääsee taas tunnille. joten eiköhän aloiteta. Hevosongelmien jälkeen sain Viivin.

Viivi oli aika reipas jo alkukäynneissä. Joten alkuun tein pysähdyksiä. Jolloin myös huomasin, että viivi jaksaa jo hieman odottaa. Alkukäyntien jälkeen aloimme tekemään tunnin tehtävää.
Tehtävä meni niin, että L-päädyssä käännyttiin pituushalkaisijalle, ja tehtiin voltit keskihalkaisijan kohdalle, r sekä s- kirjaimen kohdalle. Molemmilla volteilla oli myös yksi puomi. Ensin tämä tehtävä käynnissä, sen jälkeen ravissa. C-päädyssä käännyttiin vuorotellen vasemmalle ja oikealle. Alkuun ympyrät meni vähän huonohkosti, mutta välikäyntien jälkeen kun jatkoimme samaa tehtävää, niin voltit onnistui jo paremmin. Välikäyntien jälkeen muutettiin tehtävää niin, että voltteihin saakka oli sama, mutta harjoitusravissa mentiin, volttien jälkeen nostettiin vasen tai oikea laukka ja laukattiin pitkä sivu. Tässä vaiheessa koko tehtävä meni jo hyvin. Laukatkin onnistui hyvin, kaksi viimeistä laukan nostoa vain, tuli väärä laukka. 

Loppuraveissa jouduin jäämään aluksi c-päätyyn ympyrälle, jotta saisin ravin rauhallisemmaksi. Oikeassa kierroksessa hevonen oli jopa taipuneena vasemmalle, vaikka piti olla asetus oikealle. Vasempaan kierrokseen se sitten asettui oikein.



Viivi oli aika energinen ja reipas koko tunnin ajan. Alku tunnista jopa sähläsi omiaan. Ympyröillä Viivi meni tosi kivasti ja rauhallisesti. Mutta pitkillä sivuilla se innostui kaahottamaan. Mutta muuten tunti meni tosi kivasti. Viivi oli tosi kiva, varsinkin lopputunnista.
Postauksen kuvat on noin vuoden vanhoja, kun ei ollut kuvaajaa mukana, niin ajattelin laittaa näitä monta kertaa olleitä Viivi-kuvia.

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Hienoja kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Noi kuvat taidettiin ottaa siltä tunnilta, kun sä kävit syyslomalla, muistaakseni :)

   Poista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.