20.10.2016

My veek

Moikka! Nyt tulee my veek-postaus. Jossa avaan hieman teille mun päiviäni hämeenlinnssa. Materiaalia on tekstein, kuvin ja videoin. Viikko 41. 10-14.10 ajalta.

Maanantai: Herään 6.35. Torkutan kuitenkin aina muutaman kerran. Joten nytkin nousin ylös vasta 6.45. Puen edellsenä iltana valitsemani vaatteet, huuhtelen kasvot ja menen aamupalalle. Kello on silloin noin 7. Eli juon kahvia ja syön puuroa. Aamupalan syötyä petaan pedin, pesen hampaat, harjaan hiukset ja lopuksi vielä käyn ruokkimassa puput. 7.45 lähden kävelemään bussipysäkille. Matka Hämeenlinnaan kestää noin puolitoista tuntia. Eli, olen perillä puoli kymmenen aikoihin. Matkan käytin hyväseni, sillä että muokkasin kuvia ja aloitin kirjoittamaan tätä postausta.
Nyt kun olen töissä, odotan, että kello on kymmenen jonka jälkeen lähden kävelemään pysäkille, niin pääsen töihin. Töihini menvä bussi on torilla 10.15. Töissä olen noin 10.45. Töistä pääsen 14.45. Puoli neljältä olen asuntolalla ja menen suoraan syömään. Ruokailun jälkeen lähden kaupungille, mene ostamaan aamu- ja iltapala tarpeita. Kauppareissun jälkeen siirtelin videoita koneelle. Ja katsoin Uuden päivän jaksot.
Tiistai ja keskiviikko on sillein samoja, että työpäivät on 8-14. Aamuisin olen joutunut heräämään jo 5.45. Käydessäni tiistaiaamuna suihkussa. Enkä ole hirveästi suunnitellut jotain tiettyä tapahtumaa näihin päiviin. Tiistaina töiden jälkeen (puoli kolmen aikaan) kävin Salessa ostamassa kahvia. Kun se oli maanantaina kauppareissulla unohtunut. Aamulla oli suorastaan järkytys, kun en löytänyt kaapista kahvia. Olin jo siinä vaiheessa lähdössä muiden huoneisiin koputtelemaan ja kysymään "saako kahvia?" Mutta yökkö esti aikeeni ja antoi kahvin puruja. Ruokailun jälkeen (klo 18-19) pistän pesuun lakanat. Sen ajan ja itseasiassa koko loppu illan olin käytävällä kavereiden kanssa.


Keskiviikko: Aamulla torkutin puolituntia. Heräsin 6.15. Söin asmupalan ja lähdin töihin. Olin aamupäivän töissä ja iltapäivällä muokkasin videoita.
Torstai: koulupäivä. Heräsin tänään seitsemaltä. 8.15 -11.40 enkkua, johon ei ole yhtään motivaatiota. 12-13 ruokatunti. Käytiin Sellan kanssa mun edellisessä työssäoppimispaikassa, jossa Sella on nyt siellä. Reissun jälkeen kerkesimme nyös käydä syömässa lounasta. 13-15.30 oli liikuntaa. Liikunnam tehtävän kävimme tekemässä kirjastossa. Siellä piti etsiä jostakin lehdestä liikuntaan, terveyteen (tai johonkin kolmanteen, en vaan muista sitä enään) ja kirjoittaa ylös jutun otsikko ja pää-asia. Kävimme sen vielä yhdessä läpi ja sinne (kirjastolle) loppui koulu. Noin kello kolme.

Kello kahdeksantoista koulun taukotilassa alkoi syysloma bileet. Ensin ajattelin, että käyn vain kääntymässa, mutta olinkin koko ajan loppuun asti siellä. Söin popparia ja kuunneltiin musiikkia. Oli siellä myös jokunen tanssi, laulu ja kitaran soitto esitys. Illasta vielä kerkesin kuunnella pelsun peliä.

Perjantai: viikon viimeinen työpäivä. Klo 8-14. Taas kuuden aamuherätys. Otti jo hieman koville, herätä näin aikaisin. Töiden jälkeen menen linkkuasemalle. Asemalla olen noin 14.30, odotan tunnin kunnes bussi lähtee kohti Lahtea, mutta mähän jään jo Hollolassa pois. Bussimatkan ajan katsoin Uuden päivän kolme uusinta jaksoa Yle Areenasta. Kotiin päästyäni vaihdeltiin kuulumisia sisarusteni ja vanhempieni kanssa ja menin myös pupujen luokse nuorimman pikkusiskoni kanssa. Tästä myös alkoi minun viikon mittainen syysloma.Tähän tulee veilä loppuun videokooste mun viikosta. Se on kyvatttu kokonaan sitten puhelimella. Älkää laadusta valittako. Tai mistään muustakaan ;) Video myös loppuu vähän kesken. Kesiviikkona, ensin menen töihin ja viimeinen klippi on, kun olen koulutehtävää tekemässä kirjastossa. Lukekaa teksti ja katsokaa video, niiin saatte varmasti paljon selville.

Amatöörivideo olkaa hyvä:2 kommenttia:

  1. Hyvä oli teksti ja upea video voisit alka tehdä enemmän noita videoita täne nitä on kiva katsoa ja tykäsin kovasti hyvä suvi☺😍❤❤❤💓💓

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kivasta kommentistasi :)❤

    VastaaPoista

-Kommentoithan asiallisesti.
-Positiivinen ja rakentava palaute on sallittua ja toivottua!
-Kamerana toimii Canon PowerShop SX430 IS
-Kuvat muokkaan puhelimella Aviary-sovelluksella.